Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćqaz123

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gośćqaz123

1. wyobraźmy sobie faceta, który jest niebrzydki, zadbany, ma jakieś tam poczucie humoru, charakter ma do zniesienia. jest natomiast bardzo bogaty z domu, tzn. ma dwa mieszkania w centrum miasta, samochód, oszczędności itp. sam ma też jakieś ambicje, jest po studiach, nie chodzi mu tylko o imprezowanie i wydawanie kasy. xxx pytanie do forumowiczek: czy wystarczyłoby Wam to, żeby zainteresować się tym facetem jako potencjalnym partnerem? xxx 2.teraz wyobraźmy sobie drugiego faceta, który wygląda jak model, ma czarujący charakter, jest b. zadbany. ma duże ambicje, ale pochodzi z przeciętnie zarabiającej rodziny, na pewne rzeczy go nie stać; mieszka w wynajętej kawalerce, nie ma samochodu i kasy. może kiedyś będzie zarabiał kokosy, ale póki co jest bez szału. xxx pytanie do forumowiczek: czy wystarczyłoby Wam to, żeby zainteresować się tym facetem jako potencjalnym partnerem? xxx 3. zakładając, że macie wybrać między 1 a 2 ,który z nich bardziej by Wam pasował?

Gość gość
według mnie oboje są na tym samym poziomie

Gość gość
tzn na niskim czy wysokim :D?

Gość gość
Ja bym wybrała drugiego, bo nie lubię bogatych dupków :P

Gość gość
średnim, oboje to ludzie z potencjałem. A, sam opis nie wystarczy żebym mogła odpowiedzieć czy zainteresowałabym się takim facetem.

Gość gość
ok. tylko gdzie tam jest napisane, że on jest dupkiem :D ?

Gość gość
Dla mnie za mało danych. Kiedy zaczyna mnie interesować facet, to po pierwsze, podoba mi się, a po drugie, czymś mnie pociąga: intelektem, poczuciem humoru na przykład. To, co napisałeś/aś, nie daje mi żadnego oglądu.

Gość gość
wobec tego jakich danych jeszcze Panie potrzebujecie?

Gość gość
a ja modela nie chce. musialabym odganiac od niego te wszystkie laski, kazdy by sie zastanawial "co on w niej widzi" w koncu by doszlo do zdrady :Dwole zwyklego chlopaka "z sasiedztwa"

Gość gość
a od pierwszego byś nie musiała :D ?

Gość gość
Potrzebuję go zobaczyć, pobyć z nim, porozmawiać. Wtedy Ci powiem, czy może mnie zainteresować.

Gość gość
ja musiałabym faceta polubić

Gość gość
Są różne typy kobiet... Jakbym była kobietą, dla której ważne są pieniądze i to by facet mnie utrzymywał to oczywiście wybrałabym pierwszego, ale osobiście dla mnie bardziej od wszystkiego liczy się charaktet więc myślę że wybrałabym takiego z którym bym się dobrze dogadywała, który by mnie rozumiał, przytulił, pocieszył kiedy trzeba... Pieniądze to rzecz nabyta...

Gość gość
ale oczywiście, że to nie są wszystkie dane-ale czy z tych dwóch, któryś miałby większe szanse? albo czy którakolwiek z tych sytuacji brzmi jak dobra podstawa?

Gość gość
siała baba mak :D

Gość gość
nie można na tej podstawie powiedzieć który mógłby być lepszy bo nie znając tych ludzi po prostu nie wiem. Ten z którym lepiej by mi się gadało miałby większe szanse.

Zdecydowanie drugi. Nie chciałabym faceta z bogatej rodziny, tacy mają z reguły poprzewracane w głowie. A poza tym, ważny jest dla mnie wygląd i charakter.

Gość gość
aa. nie wem w sume

Gość gość
najlepiej połączenie modela z kasą i fajnym charakterem :D

Gość gośćkumkum
Żadnego xD Ale jakbym musiała to 1 , nie ze wzgledu na kase bo jak jest napisane nie chodzi mu tylko o jej wydawanie ale za ten przecietny wyglad, średnie ambicje . Nie lubie modeli, a już tym bardziej ludzi którzy mają zbyt wysokie ambicje i żyją tylko dążeniem do celu.

Gość gość
a ja bym wybrała pierwszego :P

Gość gość
Wybieram tego, który ładniej pachnie. Nie tylko jakie perfumy używa, ale jaki ma naturalny zapach.

Gość ooo lulaby story
pierwszego bym nie chciała-taki co wszystko od życia dostał nic nie doceni. a tak serio to bym chciała po prostu tego z którym bym się dobrze czuła, kochała i który by mnie kręcił...

Gość gość
jakie cechy byłyby do tego niezbędne?

Gość gość
up up ha

Gość gość
niezbędne cechy - inteligencja i poczucie humoru podobne do moich, ogromna ilość czułości, mówienie do zwierząt jak do dzieci, niechęć do wychodzenia co weekend.

Gość gość
Ten pierwszy byłby lepszy, gdyby nie miał tyle kasy, a już na pewno nie od rodziców. Model odpada od razu, nie lubię zniewieściałych facetów.

Gość gość
czemu to, że ma kasę od rodziców jest tak złe?

Gość gość
przy modelu czułabym się za brzydka, za gruba etc tak jak ktoś napisał ludzie zastanawialiby się CO WE MNIE WIDZI ten pierwszy ma poczucie humoru NIBY, więc raczej on, no i "nie chodzi mu tylko o imprezowanie i wydawanie kasy", chociaż nie ukrywam, bogactwo też byłoby słabe, bo musiałabym udowadniać rodzince że nie o nią mi chodzi i że zasługuję na uwagę ich synalka :o