Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się włamać do pokoju hotelowego, w którym będzie nocować moja dziewczyna?

Polecane posty

Gość gość

Ma wycieczkę integracyjną z klasą we Wrześniu i będą nocować w hotelu. Specjalnie tam jadę i muszę jakoś dostać się do jej pokoju, a normalnie to na bank mnie nie wpuszczą, bo nauczyciele, opiekunowie itd. Co zrobić? Macie jakieś pomysły?

Gość gość
Po to żeby spędzić z nią noc. Kapejszyn?

Gość gość
wypierdalaj

Gość gość
ach te pryszczate nastolatki, nawet bzykać się nie mogą w spokoju i muszą kombinować

Gość gość
proponuję pracę tymczasową, 2 dni i masz kasę na noc w tańszym hotelu, po 5 dniach jest kasa na noc w 5* w wawie

Nie możecie kiedy indziej i gdzie indziej spędzić ze sobą nocy, tylko musisz odpiërdalać jakieś cyrki i włamywać się do hotelu?

Gość gość
Nie możemy, bo jej rodzice zabraniają, bo ja mam 22 lata, a ona 16. Ja bym zapłacił, ale chodzi o to, że do niej mnie nie wpuszczą.

Gość gość
to chyba jakieś marne prowo, bo nie wierzę żeby 22latek zachowywał się jak jakiś gówniarz :D

Gość gość
a ja w wieku niecale 18 lat poznalem dziewczyne ponad 20-letnia i wszystko bylo ok:P proponuje takie cos: rezerwujesz na recepcji pokoj na swoje nazwisko w tym samym hotelu, umawiasz sie ze okolo polnocy albo wtedy gdy wiadomo ze nikt nie widzi ona wyjdzie z pokoju i pojdzie do Ciebie, a pozniej okolo 5-6 rano wroci do siebie. Ty oplacisz pobyt pod swoim nazwiskiem i ewentualnie pozniej podzielicie sie kosztami. Nikt nie powinien sie dowiedziec chyba ze beda zyczliwe kolezanki ktore akurat beda mialy bezsennosc. Nie biore odpowiedzialnosci za konsekwencje wynikajace z wykrycia albo z ciazy, tak wiec zabezpieczcie sie przed tym we wlasnym zakresie:P