Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aśka55

Sens życia

Polecane posty

Otóż chciałam się dowiedzieć czy jestem sama, czy też jest nas więcej. Chodzi mi o to że większość ludzi, jak nie wszyscy, których znam mają jakiś cel w życiu, mają pasje, interesują się różnymi rzeczami.... a ja... nie interesuję się niczym konkretnym, nie mam jakiegoś konkretnego celu w życiu i w ogóle jestem do d***. Mam dość często takie przemyślenia że nic nie daje od siebie temu światu i jakby mnie nie było to by nikt tego nawet nie zauważył. Jest tu ktoś taki, kto miał podobnie i udało mu się to zmienić?

Gość Life
W życiu wiele rzeczy nie ma sensu więc nie warto tracić czasu na zastanawianie się nad nimi, należy korzystać z każdego dnia. Za dużo myślisz. Miałem tak samo :) Jest wiele ludzi którzy nie mogą sobie znaleźć własnego miejsca,zadania życiowego lecz nie martw się wszystko przyjdzie z czasem. A tym czasem próbuj nowych rzeczy, cały czas czegoś nowego i w końcu poczujesz że to jest własnie to co chcesz robić. Może znajdziesz to coś jutro może za 10 lat ale jestem przekonany że znajdziesz oczywiście o ile się nie poddasz i nie będziesz biernie czekała co przyniesie życie lecz pomożesz mu. żyj każdym dniem, ciesz się z niego na pewno masz jakiekolwiek zainteresowania choćby lubisz czytać książki więc może zacznij je pisać spróbować nie zaszkodzi coś napisać i wzućic na neta czy się ludziom spodoba ale najważniejsze żeby tobie się podobało i dawało ci satysfakcje. Ja osobiście próbowałem wielu rzeczy w życiu. Więc próbuj próbuj i jeszcze raz próbuj.... :) Po wpisie sądzę że jesteś jeszcze młoda więc nie martw się jeszcze zrozumiesz wiele rzeczy, masz na wszystko jeszcze czas.....