Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troskliwa1234

Hamburger dla 3latki??

Polecane posty

Gość gość
Autorko zamorduje cie a najpierw bestialsko zgwałce szmato je'bana

Gość Troskliwa 1234
Chyba nie wiesz co to są groźby karalne. Twoje IP łatwo namierzyć, a powiadomić policję jeszcze łatwiej!!!

Gość Troskliwa 1234
W macu mechanicznie oddzielone mięso a w burger jednak prawdziwe kurczaki

Gość gość
jejku jak ty pierdo.... czym sie rozni McD od Burg ??? nie no brak mi slow hehehehehehehehe :)

Gość gość
ja tez daje dzieciom wlasnie happy meals :)syn ma 3,5 roku córka 2 latka :) tylko my jemy to tak raz na 2 miesiace nie widze w tym nic zlego tez mieszkam w uk tak a na marginesie ;)

Gość gość
kilka razy na tydzien to juz przesada ;) to ty kobieto obiadow wcale chyba nie robisz????? ty do kosmetyczki a maz z dzieckiem po hamburgera jak biedaczki glodni to sie im nie dziwie ;)

Gość Troskliwa 1234
Widzicie? Wszędzie poza Polską to jest normalne a tu jak zwykle zacofanie. Lepiej kotleta dziecku władujcie z ziemniorami

Gość Troskliwa 1234
Jakbyś chciała wiedzieć to mój TŻ aktualnie nie pracuje, pracował jako pielęgniarz i ma majątek ze spadku to nie musi na razie a ja pracuję w policji to mam mniej czasu logika

Gość gość
Spier'dalaj

Gość Troskliwa 1234
Ale mnie syn wkurzył! Ja mu chciałam dać hamburgera a on nie chciał. Tak mu wpierdoliłam po całym ciele, ze lezy nieprzytomny.

Gość Troskliwa 1234
Żałosny podszyw, że syn wkurzył 1/10

Gość mariankaaaa
Uwielbiam stwierdzenia "tu w UK to normalne, tylko Polska zacofana". a co to cholera jasna, UK to jakiś raj, miejsce, z którego trzeba czerpać naukę?! Niech żrą w UK od niemowlęctwa te hamburgery nawet codziennie, co mnie to obchodzi. Tylko później wskaż mi 10 szczupłych ludzi przez godzinę! Nie znajdziesz, bo tam jest ogromny odsetek ludzi otyłych i z nadwagą. Ale dalej karm swoje dziecko fastfoodami kilka razy w tygodniu, będziesz taka nowoczesna, a Twoje dziecko takie tłuste i obciążone cukrzycą - najwyżej powiesz, że nie jest grube tylko grubokościste. Masakra. Nie jestem fanatyczką zdrowego odżywiania, ale myślę, że dziecko będzie miało czas na śmieciowe żarcie. A nawet jak czasem będziecie zmuszeni zjeść jakiegoś fastfooda, to tragedia się nie stanie - ale jak zjecie ten pseudoposiłek raz na jakiś czas, a nie kilka razy w tygodniu!!!

Gość gość
Jak zwykle polaczkowy bol dupy

Gość gość
Moja 5 latka nigdy nie jadła hamburgera, frytki czasem je, ale rzadko i nigdy nie zjada całej porcji - zje kilka frytek na smaka i więcej nie chce. 3-4 razy była z nami na kurczaku w KFC, ale ostatnim razem już jej nie smakował, zresztą nam też i więcej się już raczej tam nie wybierzemy. Moja córka zdecydowanie woli normalne, domowe jedzenie: kanapki z szynką, jajko na twardo, ziemniaki z kawałkiem mięsa, czy jakiś owoc typu jabłko czy banan etc. Ale nigdy też jej nie podsuwalismy fast foodów z budek. Ja bym swojego dziecka nie karmiła tym swinstwem bo to jedzenie zwyczajnie szkodzi. Wystarczy, ze słodycze dostaje. Ale to Twoje dziecko i rób co chcesz.

Gość gość
Powinni ci zabrać dziecko autorko.

Gość gość
Okazyjnie to jest raz w miesiącu, a nie 3 razy w tygodniu. Ale tucz te małą świnię, będzie chorowita i tłusta. Będzie miała gorszą prace od moich zdrowych dzieci, gorzą pracę i męża

Gość gość
Porażka :O

Gość gość
2/10 słaaaaabo