Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CHCE ZACZAC spotykac sie ZA KASE SEX.jakie zASDY USTALIC z sponsorem?naCo UWAZAC

Polecane posty

Gość gość

Jestem samotna ,zbyt zrazona przez facetow ,zeby byc w zwizaku ..nie spotkalam nigdy takiego,a byc zeby byc z kims ,to bez sensu ... Wiadomo potrzebuje sexu ,jak kazdy czlowiek i zawsze spotykalam aie z facetami tzw za darmo i nic nigdy z tego nie mialam ,a za to nawet szacunku nie mialam...wiec postanowailam nie byc juz glupia naiwna ,nie dac sie wykorzystywac i tez miec cos za sex z nimi,wiec dalam ogloszenie ,ze szukam sexu ,ale za pomoc finansowa ,jakie ZASADY USTALIC z takim facetem ? na co uwazac? gdzie sie spotkac ?

Gość gość2
o cholera , mam to samo ,też brakuje mi sexu , w sumie mam nawet dobrą prace ,ale pomyślałam tak samo jak Ty . Zawsze to lepiej łączyć przyjemne z pożytecznym. No zobaczymy czy ktos nam doradzi,bo ze obrzuci inwektywami to pewne :)

Gość Rozjemca81
Pewnie wielu zmiesza Was z błotem, ale czy oni sami mają takie czyste sumienie? Jedni uprawiają seks z partnerem i traktują to jak wisienkę na torcie ich miłości :D Drudzy robią to dla zabawy, a jeszcze inni... dla kasy. Powiem tak, Twoja dupa, Twoja sprawa :) Jakie warunki ustalić? Cóż, zależy czego oczekujesz. Czy to ma być jeden partner z którym będziesz się spotykać regularnie? A może chcesz aby to były pojedyncze spotkania z różnymi osobami?

Gość gość
twoja dupa, twoja sprawa, ale miej odwage i nazywaj rzeczy po imieniu, czyli "chce zostac prostytutka"

Gość gość
facet tak skonstrulowany ,ze jak da darmowy sex to nie doceni nie bedzie takiej kobiety ktora nie wymaga od niego szanowal jej nie bedzie,nie oszukujmy sie... ONI czesciej bardziej szacunek maja do prosytutek niz wlasnych kobiet... :( smutne ,ale prawdziwe

Gość gość
bo kto daje za darmo...tylko glupia naiwna ,a pelno afcetow co szuka wykorzysta taka..

Gość gość
najwieksza GLUPOTA kobiet nie wymagac nic od faceta !!

Gość gość
Jak wyglądasz?