Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanko o ryzyko ciąży

Polecane posty

Gość gość

Przejdę odrazu do rzeczy, 23 lipca miałem z partnerką mały wypadek przy pracy mianowicie pękła mi gumka (ja nie doszdłem w gumce, ani potem w partnercem od razu wyjąłem). 2 sierpnia dostałą miesiączke trwająca ok.4-5 dni z tego co pamiętam. Czy jest możliwość, że zaszła w ciąże? Bo będąc u ginekologa nic nie mógł stwierdzić...

Gość gość
oczywiscie że nie, Jezu :O Brak wytrysku, a do tego laska prawidłowo dostaje okres. Co za durne pytanie

Gość gość
No właśnie tak pytam, bo już dostaje na głowę.... Wiadomo okres praktycznie powinien rozwiać wątpliwości. Według mnie ginekolog jakiś nie odpowiedzialny, bo nie mogł nic stwierdzić, bo coś jest ale za małe itp, a o miesiączce to powiedział, że może pojawiać sie regularnie przez 3mc...na głowę idzie z tym dostać.

Gość gość
tak, z pewnością ginekolog powiedział, że miesiączka w ciąży będzie się pojawiała, weź nie wymyślaj głupot

Gość gość
Powaznie mowię, przecież nie zmyślam... powiedział, że misiączka przez pierwsze 3 miesiące ciaży może występować regularnie. Według mnie to bzdura mimo, że nie jestem lekarzem...przecież kobieta w takim czasie wszystko z siebie zrzuca.

Gość gość
nie ma okresu w ciąży!!!!!!!!!!!

Gość gość
Tez tak uważam,jedynie plamienia mogą być :-* :-* :-* Dziś zrobiła test i wyszedł negatywny, myślę że dobrze pokazał po takim czasie.