Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Balsam do ciała Oeparol

Polecane posty

Gość gość

To skład : Aqua, Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Oenothera Paradoxa Oil, Sorbitol, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Calendula Officinalis Extract, Parfum, Methylparaben, Chlorhexidine Digluconate, Propylparaben, Disodium EDTA, Sodium Citrate, BHA, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, BEnzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexane Carboxaldehyde, Linalool, Coumarin, Hydroxycitronellal Szuka sprawdzonego balsamu do codziennego stosowania po myciu który będzie dzialal nawilżająco i przeciwstarzeniowo (mam 20 lat) pomyslalammmmmmmmm więc o takim z apteki ale widze że skald jak w normalnym kosmetyku z sieciówki :(

Gość gość
proszę ...

Gość gość
Smaruj się olejem kokosowym, masłem karite, olejem migdałowym, jojoba. Polecam z całego serca, serio.

Gość gość
zależy mi zeby ten krem nie niszczył powłoki hydrolipidowej w skórze i dostarczal kolagenu i elastynu ogolnie witamin :)

Gość gość
gość dziś Smaruj się olejem kokosowym, masłem karite, olejem migdałowym, jojoba. Polecam z całego serca, serio. To którym w końcu? :)

Gość gość
Prosze o Waszą radę,niech ktoś i podpowie co i jak :) proszę

Gość gość
blaga :(

Gość gość
podnosze

Gość gość
Może na początek kup oliwkę hipp i smaruj się nią na mokro Dobry jest również olej arganowy:) Oeparol ma średnie te produkty, mnie np uczulają.

Gość alakoalaaaaaaaa
A mi bardzo pasują produkty oeparol, ten balsam właśnie mam zamiar kupić i szukam opinii, ale np. krem do atopowej skóry Balance, mają bardzo dobry, u mnie sprawdza się świetnie.