Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OryginalnyNiepodrabialny

Napisałem. .

Polecane posty

Kobiety lubią zimnych drani, a nie takie princesski jak ty. Zapomnij o niej, zwal konia i idź ziuziać.

Studzia jestes sfrustrowana przez swojego chlopa a wyżywasz się nie na tym facecie, na którym powinnaś

Gość gość
co jak to większość lubi być bita ?

No tak. Przynieś jej kwiatki i uklęknij jeszcze. Wtedy będzie słodko. Gdyby mi facet takie coś odpierdolił to bym go już nie chciała widzieć. Mój klęka tylko jak wita się z moją cipką.

tez wyluzuj, faceta ma do bani chyba i mam wrażenie, że sie za bardzo zafiksowała na jego punkcie milsi bądźcie dla siebie, ja p...e czemu tu ludzie wciąz na siebie bluzgaja, zamiast pożartować

nie uwierzę, ze jakby ci przyniósł kwiatki, to by ci nie bylo miło Studzia wszystkie baby lubia jak przy nich facet skacze

Gość gość
Ale się czepiacie. Normalny facet , co z tego,że romantyk trochę i za bardzo sie przejmuje ? Dla niektórych to lepszy maczo, który im przywali z łokcia.

Ojojoj. Chyba dawno się nie widział z tą Twoją ci*ką? A może zginął w gąszczu? Dobra jeśli chodzi o tą moją koleżankę, to się z nią pożegnałem. Ona pierwsza się wyłamała i poszła spać. Nie wiem czy to ściema czy faktycznie idzie spać czy już sie mną znudziła, ale mam to w du*ie i jutro pierwszy się nie odezwę tylko poczekam na nią. To mi da odpowiedź prawda? A ty Studziu beybe :* nie mieszaj mi w głowie bo nie wiem już czy mam być miły czy nie miły.

Ojojoj. Chyba dawno się nie widział z tą Twoją ci*ką? A może zginął w gąszczu? Dobra jeśli chodzi o tą moją koleżankę, to się z nią pożegnałem. Ona pierwsza się wyłamała i poszła spać. Nie wiem czy to ściema czy faktycznie idzie spać czy już sie mną znudziła, ale mam to w du*ie i jutro pierwszy się nie odezwę tylko poczekam na nią. To mi da odpowiedź prawda? A ty Studziu beybe :* nie mieszaj mi w głowie bo nie wiem już czy mam być miły czy nie miły.

nie badz pantoflem przede wszystkim, nie przepraszaj ze dzwonisz, nie unizaj sie jak sluga... :)

Nie wiem. Jakoś nie wyobrażam sobie go z kwiatami. Kiedyś podarował mi czekoladki i było mi nawet błogo:classic_cool: Najbardziej jest mi miło gdy mi coś dobrego ugotuje. No i dorzuci do tego butelkę dobrego trunku :)

przeciez OryginalnyNiepodrabialny jaja sobie robi troche, naprawdę tego nie widać? ale jest przy tym w jakis sposób uroczy jesli rzeczywiście lubi słodko i z kwiatkami to super- jego k...a sprawa i niech se jutro znowu napisze do niej i zrobi kolezance przyjemność

Masz być przede wszystkim kulturalny i stanowczy, koleś :classic_cool: niezbyt wylewny, czasem coś miłego napisz.

studzia jak ja bym chciała , żeby mój mąż dla mnie gotował tego ci zazdraszczam :D zbereźnik ty sie tak znasz na kobietach, jak ja na teorii kwantowej

a Ty bądź jednak miły i nie pozwól Studzi gasic swojego zapału, ona jest sfrustrowana chłopem i nie mysli logicznie

Oj tam. Będę sobą i tyle. Nie będę nikogo udawać i tyle. Ja na razie traktuje ją jak kumpelke, lubię ją i tyle. Na raxie nie chce żeby sobie coś pomyślała. Jeśli nie ds mi wyraźnych sygnałów że a) Mnie lubi. b) Czegoś więcej chce, yo sam nic nie zrobię. To do nien będzie należał pierwszy krok. Mi eystarczy nawet przyjaźń koleżeństwo. Ja tak naprawdę nie wyleczyłem się jeszcze z miłości do innej, bardzo nieszczęśliwej miłości i nie bawię się w żadne związki i inne takie. Nie chcę znowu się sparzyc.

A tak sobie myślę że może ons nie wiedziała już co napisać i z jej strony to był taki blef, że już musi spać i w ogóle. Może chciała mi zaimponować napisać coś fsjnego ale nie wiedziała co i się pożegnała. Mogło tak być? Ja to zawsze szukam wad i winy u siebie i wiem, że źle robie.

Jak piszę, żebys byl miły, to własnie mam na mysli, żebys był sobą. Bo w zasadzie jak zaczyna sie z toba pisac, to od razu widac, że jestes mily. Nie twierdzę, ze masz sie spieszyc, ale pamietaj, ze nasza polska mentalność jest raczej średniowieczna i wiekszośc kobiet uważa, ze tzw. pierwszy ruch należy do faceta, bo nie wypada sie narzucać. Jesli bedziesz czekał żeby ona cos zrobila, moze byc z tego dupa zimna, bo on tez będzie czekała. Szkoda zycia na czekanie. Dobranoc, kolorowych snów zyczę wam wszystkim

Musisz być trochę miły, bo inaczej ona Cię oleje. Jak już złapiesz ją w sidła to wtedy możesz powoli pokazywać swoja drugą twarz. Dranie też na początku są mili :classic_cool: czarujący, nawet wydawać by się mogło przez chwilę, że romantyczni. Ale to zmyłka. Miałam już dwóch takich :O Wiem o co się rozchodzi. Narzekam, ale tak naprawdę to mnie kręci. Nie pozwala na monotonię. Nigdy nie wiem na czym stoję :)

A tak sobie myślę że może ons nie wiedziała już co napisać i z jej strony to był taki blef, że już musi spać i w ogóle. Może chciała mi zaimponować napisać coś fsjnego ale nie wiedziała co i się pożegnała. Mogło tak być? Dlatego własnie pisałam wielokrotnie, ze najlepiej żebys sie znia spotkał naprawdę. Gesty, gra ciała, spojrzenie- więcej by ci powiedziało niz setka smsów. Pa