Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OryginalnyNiepodrabialny

Napisałem. .

Polecane posty

Jeszcze mi tylko na koniec doradźcie - jak mi tak ładnie cały wieczór radziłyście - czy mogę przed snem jeszcze pójść się wysrać, bo boję się że nie podejmę sam tak istotnej dla mnie decyzji. :o P.S. Zależy mi na szybkich odpowiedziach.

Studzia tez masz rację, w każdej z nas jest troche masochistki, ale przynajmniej na początku chcemy byc księzniczkami w zasadzie żeby nie bylo nudno, potrzeba trochę tego i tego, byle facet potrafił wypośrodkować jesli wciąz będzie robił z siebie księcia z bajki- znudzi nas jeśli zbyt czesto będzie chamem- straci nas

Twój ostatni post potwierdził zasadę, którą opisałam czasem facet powinien byc chamem (byle nie za często) Idź zrób kupę, umyj tyłek i spać

Pilgrimka to nie on pisał. W nicku zamiast "l" jest "I" . Taki jest niepodrabialny :classic_cool:

O a ja myślałem, że ktoś mi się włamał na konto na szczęście Studzia taka spostrzegawsza się okazała. Jednak nie jestem Niepodrabialny :D. Cóż mówi sie trudno :*. Wysil się bardziej podszywie. Idę spać.

Gość gość
no na pewno się bardziej postarał niż ty :D:D:D spieprzaj z tą swoją ''niepodrabialnością'' buahahahahahahahaha :P

Gość gość
8,5cm - w szalonej erekcji buhahaha