Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent dla 14latki?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! Moja chrześnica właśnie kończy 14 lat. Nie wiem , co najlepiej jej kupić? Jej rodzice są raczej bogaci, więc ma wiele fajnych reczy. Naprawdę nie wiem co robić, a kasę dostaje od każdego i z tego co wiem ona nie lubi dostawać pieniędzy ;) tak mi przynajmniej mówiła. Zastanawiałam się nad lakierem do paznokci Chanel i jakąś maskarą . Błagam,pomóżcie! Jak uważacie mogą być takie kosmetyki czy raczej nie?

Gość gość
chanel ...dla 14 latki ...To co jej kupisz na 18 ? Jaką ty masz markę w kosmetyczce ?

Gość gość
książkę.

Jeżeli nie masz pomysłu na prezent, to może zajrzyj na http://sorpreso.pl/ Wystarczy tylko wybrać minimalną wartość zamówienia , a Sorpreso w ciągu dwóch dni prześle kurierem oryginalny prezent- niespodziankę. Może być to gadżet, o którego istnieniu nie miałeś pojęcia. Może byc to również przenośny zestaw do gry w ping-ponga, sadzonka bonsai, unikalny element wystroju domu, czy zestaw do fondue… Z pewnością coś oryginalnego

Gość gość
Może podpytaj rodziców jakiej muzyki słucha, jakie książki lubi itp. i wybierz się do Empiku, tam zresztą oprócz płyt i książek jest od groma gadżetów dla jej równieśników, tylko musisz znać gust :) Ale jak nie poznasz to nie ma sensu kupować czegokolwiek, skąd masz pewność że już się maluje?

Gość gość
gumowe dildo.

Gość gość
nóż sprężynowy zapalniczkę litra wódki