Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

natarczywe dręczenie

Polecane posty

Gość gość

Witam, jakiś czas temu wykonałam usługę przedłużania włosów. Dzisiaj kobieta ma ogromne zażalenia. Nie dość, że musiałam naprawić pozostałości po wcześniejszym przedłużaniu, które wykonała inna osoba tzn wyczesać resztki łączeń i ogromne supły przypominające mopa... Pani stwierdziła po jakimś czasie, że coś się jej nie podoba i wydzwania do mnie cały czas. Ostatnio nie rozłączyła się i słyszałam, jak mówiła "myśli, że będę do niej dzwonić tylko z jednego numeru to się zdziwi..." Żąda abym przyjechała do niej za darmo i zwróciła jej pieniądze, jednak ja wiem, że usługa została wykonana poprawnie. Co robić? :(

Gość gość
a skąd ta psycholka, z salonu fryzjerskiego gdzie pracujesz ?

Gość gość
Nie z salonu, dojechałam do niej prywatnie wykonać usługę :(

apewne chce jeszcze wyłudzić od ciebie kolejną usługę nie daj się wkrecic:) jak konkretnie jej powiesz żeby szła do sadu na 99% sie odczepi :D

Gość gość
Nawet nie wie jak mam na imie więc do sądu z czym pójdzie...

Gość gość
pewnie wykonałas usługę bez faktury więc jak pójdzie do sądu to zapytaja ją czy odprowadza podatki, weźcie sie zastanówcie co wypisujecie gimbazo podanie do sądu to koszty i adwokat, nieadekwatne to tej sytuacji nic ci nie zrobi ale może narypac na ciebie w necie

tym bardziej ja olej za kazdym razem jak dzwoni wyłaczaj telefon :)

Gość gość
v34 Taa chce żebym zwróciła jej za całą usługę, nawet za koszt moich materiałów przy czym oczywiście włosy zostawiła na jej głowie... Jakaś masakra.. :(

Gość gość
to jak zdobyła do ciebie telefon do usługi ?

wiem że nic nie zrobi....dlatego sądu bym sie nie bała :) na 100% próbuje wyłudzic kolejną usługę. Olać to najlepsze ;)

Gość gość
Z ogłoszenia, które wtedy miałam wystawione, babka chciała zaoszczędzić więc nie wybrała się do salonu, gdzie pracuje. Na szczęście! Co jej moge powiedzieć żeby się odwaliła?

gość dziś v34 Taa chce żebym zwróciła jej za całą usługę, nawet za koszt moich materiałów przy czym oczywiście włosy zostawiła na jej głowie... Jakaś masakra.. smutas.gif xxx dlatego nie daj sie zastraszyc ani wkrecić nawet nie moze udowodnic że jej cos zrobiłas bez rachunku ;) to nie takie hop siup

Gość gość
v34 Tym bardziej, że to co zrobiłam było wykonanie jak najlepiej. Standardowe przedłużanie, a klientek mam sporo i jakoś od lat to pierwsze takie "zażalenie" ... Przed przedłużaniem cztery godziny rozplątywałam jej kłaki... To sobie wyobraź, za co powiedziałam jej z góry 150... W salonie takie włosy idą do ścięcia lub około 500 się płaci za tyle roboty... I ona ma jeszcze problem... Eh stara kwoka...

Co jej moge powiedzieć żeby się odwaliła? xxx odwal się kobieto! :D ale najlepsze jest milczenie ;) po jakims czasie znudzi jej sie ;)

Gość gość
I znowu mi wydzwania już 3 połączenie od niej w ciągu 2 minut!

Gość gość
niestety zawsze w usługach trafi sie kiedyś na psychola, nie ty jedna , trzeba byc twardym i zdecydowanym bo jak zobaczy że może cie zastraszać to będzie przeginać

Gość gość
powiedz jej, ze dasz jej 20 zl i zabierasz wlosy ze soba:)

Gość gość
Powiem jej, że więcej telefonów sobie nie życzę, i że nie przyjdę do niej i NIC więcej z nią robić nie będę...

Gość gość
Teraz podstawia inne osoby aby dzwonily do mnie.. Co robić? :(

Gość gość
zgłoś na policję nękanie.

Gość gość
Juz mam dość tego.. Za policję? Znając nasz kraj nic z tym nie zrobią.. Macie jeszcze jakies rady?

Gość gość
masz fejsa, napisz na fejsie że taka a taka( inicjały:) ) próbuje wyłudzić od ciebie pieniądze za rzekomo źle wykonaną usługę i dręczy cię telefonami. Zagroź ,że jak się to nie skończy to zgłosisz to na policję i do prokuratury.

Gość gość
Nie chce nic przez fejsa pisac bo ona nie zna moich danych. I lepiej zeby ich nie poznala. Podstawila swoja corke żeby zadzwonila do mnie więc podalam jakis adres.. Ciekawe czy Przyjedzie :D znowu wydzwania

Gość gość
Współczuję

Gość gość
Odbieraj, a jak usłyszysz, że to ona, to odkładaj tel. - niech gada w pustkę i nabija sobie rachunek.

Gość gość
W sumie dobra rada! Btw wpisałam jej numer w Google i okazalo sie ze pani szuka sponsora i oferuje mile chwile wzamian za pozyczki... Przy okazji znalazlam tez kilka ogłoszeń ze chce pozyczyc od kogos 50tys na procent..

Gość gość
Ja bym poszedl cos z tym zrobić

Gość gość
Trzeba sobie radzic z takimi czubami