Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi partnerzy was czasami biją?

Polecane posty

Gość gość
Boję się odejść zresztą tylko czasami bije w klotni poza tym jest dobry

Gość gość
nigdy w życiu. ja raz poleciałam do niego z łapami, bo nieelegancko się do mnie odezwał, on nigdy na mnie rąk nie podniósł, nie wyzywa mnie. choć nie powiem - czasem są krzyki, bo oboje jesteśmy wybuchowi i każdy chce swoje powiedzieć, a w kłótni wydaje się że kto głośniej ten ma rację. ale to co ty opisujesz podpada pod art. 207KK.

Gość gość
Dziewczyno opamiętaj się! To nie jest normalne! Jest dobry? Tylko w kłótni zły? Zastanów się nad tym. Nigdy nie miałaś wzorca rodziny, że pozwalasz się tak traktować? Gdzie Twój szacunek do samej siebie? Idź do psychologa, niech Cie skieruje w odpowiednie miejsca, w których uświadomią Ci, że jesteś ofiarą przemocy. Zgłoś się do MOPSU. Idź na policję! Walcz o swoją godność i dobro swoich dzieci. Zobaczysz, uwolnisz się, odżyjesz. Tobie i dzieciom będzie się żyło lepiej. Nie potrzebujecie do tego sadysty z problemami psychicznymi. Jestem załamana Twoimi opisami i tym, że nie zamierzasz od niego odejść. Bardzo mnie dotknęła Twoja historia. Jeżeli nie zawalczysz o siebie, to po prostu uznam, że oboje jesteście siebie warci... tylko dzieci żal.

Gość gość
lubie czasem kopnąć dziewczynę w głowę ale najlepiej jednak wychodzi mi lewy prosty w twarz

Gość gość
autorko, pewnie już tu nie zaglądasz, bo ci się nie chce i wolisz klęczeć z rękami w górze, ale jeśli zajrzysz, to mam pytanie: co ty pie.....isz? Pytasz czy to normalne, a potem piszesz, że byłaś z tym na policji. więc chyba sama wiesz, że nie jest normalne. Poza tym nie odejdziesz, bo dzieciom się nalezy? Co się należy? skrzywiona psychika? Właśnie dla dzieci powinnaś odejść, bo inaczej będą cierpieć przez twoją głupotę całe zycie.

Gość gość
Ktoś jeszcze tak ma?

Gość gość
Mój ojciec raz podniósł rękę na moją mamę.Skręcił jej wtedy nadgarstek.Kilka miesięcy później znów chciał ją uderzyć.Wpadła w szał. Rzuciła się na niego z tłuczkiem do mięsa.Spuściła mu taki łomot że przez tydzień nie chodził do pracy bo był tak zmasakrowany. Byłam mała a do dziś to pamiętam. Potem ojciec bał się nawet podnieść na nią głos. Gdy dorosłam - tato powiedział że dostał wtedy dobrą nauczkę.Przyznał że mój dziadek był damskim bokserem i takie wzorce wyniósł z domu. Zaczął powielać schemat. Gdy mama spuściła mu łomot i sam stał się ofiarą - zrozumiał jaką krzywdę jej robił.

Gość gość
A twoja mama nie bala się ze jak go zacznie nic to będzie jeszcze gorzej...?