Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi2014

kobieta 37 on 47

Polecane posty

Gość mimi2014

para jak w tytule, chcemy byc razem,on złozył pozew czeka na pierwszą rozprawe, ma syna dorosłego ja syna kilkuletniego i kredyty z obecnym mężem...jak to wszystko ułozyć?jak przez to przejść w miarę bezboleśnie???mój mąż domysla sie,że ktos jest ale żadnych konkretów nie ma....jak sie rozwieśc, wyplatać z kerdytoów,dogadać i ułozyć swoje życie na nowo????może ktoś był w takiej sytuacji???jestem załamana...

Gość gość
nie dośc że dzieciaka masz i problemy finansowe to jeszcze pakujesz się w nowego faceta, myslisz że to cie wybawi i załatwi nowe zycie, żal

Gość mimi2014
nie chodzi mi o wybawianie z niczego bo nikt tego za mnie nie spłaci ale o stworzenie nowego związku bo stary juz dawno umarł...

Gość gość
ale źle ci z mężem że sobie fagasa znalazłaś? z fagasem też za 5 lat nie będzie już motylków i co wtedy? poszukasz kolejnego? masz już 37 lat, powinnaś być mądrzejsza.

Gość kobiety myślą łechtaczką
Jak się z tego wyplątać? Kupić dobry wibrator. A mężowi powiedzieć, żeby się wyniósł spać na kanapę. Kochaś zrozumie. W końcu nie pierwszy raz będzie się rozstawał z kobietą. Taka stara i taka durna.