Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile razy w miesiącu chodzicie do restauracji, teatru, opery, muzeum ?

Polecane posty

Gość gość

jesteście kulturalni ?

Gość gość
:)do restauracji codziennie tutaj 999 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
to nie są wyznaczniki kultury, ale posiadanych pieniędzy. ja jestem kulturalna, a nie chodzę do restauracji, a do teatru czy muzeum z raz w roku, bo po prostu mnie nie stać częściej.

Gość gość
Ja razem z żoną zarabiamy łącznie ok. 35-40 tys. na miesiąc, więc do restauracji chodzimy 4 razy w tygodniu.

Gość pomaranczlala
Jakbyś była kulturalna, to byś wiedziała, że większość muzeów raz w tygodniu jest otwarta za darmo. :)

Gość gość
do restauracji chodzę codziennie na obiad

Gość gość
ocz\ywiście że chodzimy zima częściej do teatru i opery , latem wyjazdy , praktycznie całe 2 mc gdzies ,3 x w ciągu 2 mcy pojawiam sie w domu i dalej . Do restaruacji sporadycznie, tylko na wyjazdach, mój ukochany lubi dla mnie gotować :P i zaprawiac tez :P

Gość gość
nasze zarobki sa znacznie wyższe łącznie 110 /150 tyś PN ! i nie za czesto jadamy w restauracjach

Gość gość
"Jakbyś była kulturalna, to byś wiedziała, że większość muzeów raz w tygodniu jest otwarta za darmo" a gdybyś Ty się w czymkolwiek orientowała, byś wiedziała, że nie w każdym mieście jest 10 czy ileś tam muzeów do wyboru. U mnie w mieście jest jedno i byłam dziesiatki razy, a żeby iść do innych, to trzeba miec kasę na podróżowanie. Trochę wyobraźni, bo do muzeum też trzeba dojechać.

Gość pomarnaczlala
Gdybyś była dziesiątki razy w tym muzeum, to byś wiedziała, że co jakiś czas pojawiają się nowe wystawy i "dziesiątki razy" niczego nie załatwiają. :D Jakaż to wielka kasa na podróżowanie? :O

Gość gość
A ja najczęściej jestem w filharmonii, bo tam pracuję. :P Czasem wezmą mnie do opery to też im gram. Dlatego zwykły teatr wypada trochę rzadziej, ale bardzo to lubię. Gram na oboju. :)

Gość gość
do restauracji - raz, do pozostalych instyucji 1-3x w roku

Gość gość
Bzdury, ze kogoś nie stać. Sa dni gdzie wstęp do danego muzeum jest darmowe, np w określony dzień tygodnia. Do teatrów można zdobyć tanie wejściówki jeśli sie tylko chce. Jak ktoś nie chodzi do takich miejsc to niech po prostu przyzna, w końcu przecież nie każdy musi to robić, a nie wymyśla bzdury ze go nie stać. :)

Gość grela
ja co tydzień chodzę do Kameralnej na ul. Foksal z chłopcem, na dancing w stylu PRL:) można się genialnie wybawić! a jak nie mam ochoty na tańczenie, to idziemy do bistro Kamera i spotykamy się ze znajomymi:)

Gość gość
Mieszkam w UK. Do restauracji chodzimy okolo 3, 4 razy w miesiącu, na koncerty okolo 2 razy do roku, do muzeow okolo 1 raz w roku, w filharmonii i operze jeszcze nie bylam, ale bardzo chce i w bliskiej przyszlosci zamierzam się wybrac.

Gość Biedakke
Filharmoni nie bylem nidy Teatr obwoźny szkolny 2 razy Kino też nie byłem Opera też nie Restauracja pare razy :) fajnie jest być biednym nie??...

Gość gość
teatr 2 razy w miesiącu kino to różnie, bo nie zawsze jest coś fajnego w repertuarze, ale raz na dwa miesiące przynajmniej. restauracja przynajmniej raz w miesącu.

Gość gość
kulturalnie piję piwo oraz konsumuję golonko i grille

Gość gośćula
do teatru 0,5 x na mc czyli raz na 2 mc ,do opery w zaleznosci od repertuaru ,raz na pół roku średnio ,do restaurtacji raz na mc gdzies. I nie pieprzcie głupot że was nie stać ,jak na dziesiatą parę badziewia made in china z Zary was stać!

Gość gość
mnie nie stać ale tez czasowo ,najpierw zaległości potem przyjemności ,zresztą ja naturalnie jestem chodzącą kulturą więc nie ma histerii ,w restauracji pracowałam to rozumiecie:-) wolę sama pomalować niż oglądać bo już się naoglądałam ,wiem że powinnam chodzić do teatru ze względu na aktorów i by sztuka ciągle żyła ale niestety jak wolny dzień to chcę odpocząć ,niech ulepszą sytuację pracownika w kraju to będzie więcej rozrywki

Gość gość
NIGDY - w operze byłem 1 raz w życiu - nigdy więcej !!! ZERO restauracji, ZERO teatru, ZERO opery, ZERO muzeum. W kinie ostatni raz byłem w 1988 roku - to nie żart. To smutna prawda. Ogólnie w roku kalendarzowym oglądam do końca kilka filmów. Ogólnie 99% filmów to totalne dno, które nie powinno ujrzeć światła dziennego, 0,9% jako tako, a jeden na 1000 ,czyli 0,1% to perełka warta obejrzenia.

Gość gość
2-3 razy w tygodniu do restauracji, kino 1-2 razy w tygodniu ale za to nie śpię bo pracuję. Mam dziewczynę i muszę zarabiać by ze mną została bo nie chcę być sam.

Gość gość84
Nie wiem co ma restauracja do kultury ale czasem się tam pojawiamy. Jak się zbierzemy w parę osób i każdy ma na to ochotę, to tak, idziemy, ale najczęściej to na wyjazdach. Do muzeów owszem, zdarza się, ale sporadycznie. Przyczyna jest prosta: brak czasu. Od poniedziałku do piątku praktycznie zero czasu więc zostaje jedynie weekend. Tak samo jet z kinem. A co do teatru to cóż, nie ma co ukrywać jest jakoś wybitnym fanem to nie jestem.

Gość gość
teatr ,muzeum 1-2 razy w roku knajpy,,raz w miesiącu,czasami moze raz na 2 mce,czy kwartał kino,,też podobnie

Gość gość
Teatr kilka razy w roku (wylacznie komediowe spektakle), czasem jakis koncert, restauracja: 3-4 razy w miesiacu inne wydarzenia (sportowe np): kilka razy w roku kino: domowe :)