Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOSTKArubin

jaki laptop do prowadzenia firmy?

Polecane posty

Gość KOSTKArubin

Jaki laptop kupić do prowadzenia własnej firmy ? Myślałam nad Samsung ATIV Book 9 Lite NP905S3G-K02PL W8 ale już sama nie jestem przekonana. Proszę o opinie i sugestie.

Gość gość
ha ha własnie we wrześniu otwieram działalność i też się zastanawiam,mam na tan cel 3000zł

Gość gość
polecam zwrócić uwagę na pamięć na dysku proponuje od 500 do 1000

Gość gość
Sraty taty w biznesie liczy się by mieć kompa z odpowiednimi parametrami do danej pracy. A nie by się lansować na nadgryzione jabłko

Gość gość
clevo

>>>Sraty taty w biznesie liczy się by mieć kompa z odpowiednimi parametrami do danej pracy. A nie by się lansować na nadgryzione jabłko<<< z którego nawet ZUS-u nie da się rozliczyć :D :D :D, że o jakimkolwiek polskim, tanim oprogramowaniu księgowym, już nawet nie wspomnę :D :D :D.

Gość gość
tylko i wylacznie macbook pro a czy 13 czy 15 to juz od ciebie zalezy

>>>tylko i wylacznie macbook pro a czy 13 czy 15 to juz od ciebie zalezy<<< x Te ! Spamer ! SPIERD_LAJ ! ! !

Gość gość
jaki spamer idioto? nie ma szybszego, bezpieczniejszego i latwiejszego do opanowania systemu niz OS X

>>>jaki spamer idioto? nie ma szybszego, bezpieczniejszego i latwiejszego do opanowania systemu niz OS X<<< x Posłuchaj głupi ch_ju. x Usiłujesz wcisnąć babie swój szajs, który będzie dla niej ZUPEŁNIE BEZUŻYTECZNY. x Ona MUSI rozliczyć się z ZUS, wydrukować dokumenty księgowe, płatnicze, rozliczeniowe, wszelkiej maści deklaracje i nie zrobi tego, bez systemu WINDOWS w komputerze. x Ty jesteś głupim, bezczelnym CH_JEM - SPAMEREM, który usiłuje ją OSZUKAĆ ! ! ! Dotarło do Ciebie ZŁODZIEJU ? ? ?

Gość gość
a skad ty tp wiesz tlusty ciulu inwalido, ze nie ma tych programow na maca?

Gość gość
polactwu zal d**e sciska, bo nie stac, i ujadac zaczynaja

Inwalidą nie jestem, a w odróżnieniu od Ciebie PIERD_LONY ZŁODZIEJU, wiem jakie programy NIEZBĘDNE DO PROWADZENIA FIRMY, można dostać w sieci tanio lub zupełnie za darmo. x ...ZUS nie planuje wytworzenia programu Płatnik dla innego niż Windows systemu operacyjnego. Utrzymywanie przez ZUS ciągle doskonalonego i rozbudowywanego programu Płatnik w wersjach dla różnych systemów operacyjnych byłoby zbyt kosztowne (ekonomicznie nieuzasadnione)... To cytat ze strony ZUS. Dotarło do Ciebie, PIERD_LONY OSZUŚCIE ? ? ? x To prawdziwy koszmar :(. Nie dość, że SPAMER, to na dodatek PÓŁGŁÓWEK. x Teraz rozumiem, dlaczego informatycy nazywają OS X systemem dla idiotów :(.

Gość gość
jak cos jest za darmo, to est to go.no ale biedacy nie maja wyboru i 90 % kompow w polszy to pirackie windowsy

>>>jak cos jest za darmo, to est to go.no ale biedacy nie maja wyboru i 90 % kompow w polszy to pirackie windowsy<<< Mam w tej chwili 4 LEGALNE WINDOWSY, a konkretne, AKTUALNE aktywne formularze wszelkiego typu, ściągam BEZPŁATNIE z kilku odpowiednich stron. Tyle, że one WSZYSTKIE działają WYŁĄCZNIE pod WINDOWS-em.

Gość elkaK
Szybki i wydajny jest MacBook Pro ispot.pl/mac-macbook-pro. Jak dla mnie typ nr 1. Idealny jeśli prowadzisz firmę, bo przede wszystkim fajnie się na nim pracuje, jest lekki i poręczny a przede wszystkim mega wytrzymały. Praca na macu się nie nudzi. Odkąd mam swojego - nie zamieniłabym go na inny. Poza tym teraz dorzucają Ci w ispot do niego kamerkę go pro to już rewelacja.

Gość gość
>>>Szybki i wydajny jest MacBook Pro ... a przede wszystkim mega wytrzymały.<<< x Gdy wściekła na SPAMERA, któremu zaufałaś rzucasz tym szajsem o ziemię :D :D :D x >>>Praca na macu się nie nudzi.<<< Bo ŻADNEJ wykonać na nim NIE MOŻNA :D :D :D. x >>>Odkąd mam swojego - nie zamieniłabym go na inny.<<< x Bo w firmie dla której piszesz te posty innych komputerów nie mają :D :D :D. x >>>Poza tym teraz dorzucają Ci w ispot do niego kamerkę go pro to już rewelacja.<<< x I jako PRAWDZIWY IDIOTA, płacisz za kamerkę, tyle, co inni za laptopa :D :D :D.

Gość rolandinio
Gościu, firma jest solidna, nie da się zaprzeczyć... Ja zastanawiałem się nad tym promo, ale ostatecznie kupiłem samego MacBooka na raty. Człowiek z ispota mi doradzał i jestem zadowolony. Rzeczywiście te lapki są bardziej wydajne. Wcześniej też miałem Maca, tyle że inny model.

Gość elkaK
Apple ma swoich zwolenników i przeciwników, tak to jest w przypadku kolosów. jeśli chodzi o mnie - jestem zadowolona ze sprzętu, więc podaję info dalej. Jeśli jest coś nie tak - też zawsze szczerze piszę. Akurat jeśli chodzi o ispot też mam doświadczenie, korzystałam z ich usług i jest ok.

Gość MarcinTT
Podczas wyboru odpowiedniego laptopa najlepiej dostosować parametry do siebie i do czynności której dokładnie będzie służył laptop. Polecam przyjrzeć się ofercie sklepu korzystneit.pl, bo tam masz możliwość wymiany podzespołów w laptopie by jak najbardziej dostosować go do swoich potrzeb.

Gość Asek

Tutaj z wypowiedzią poprzednika jak najbardziej mogę się zgodzić, sam kupiłem u nich Lenovo ThinkPad w dobrej cenie i do dziś korzystam w pełni sobie go chwaląc, bo przy częstym użytkowaniu w trasie, czy w biurze zawsze daje sobie rade.