Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Lewica niszczy ludzi

Polecane posty

Taka prawda. Sieją antagonizmy. Próbują wymusić na ludziać życie wbrew naturze. Niszczą więzi międzyludzkie i rodzinne . . .

Gość gość
powiedział facet który dla którego więzi ludzkie to obserwowanie domu jakiejś laski przez google maps

92 - nie nazywaj mnie towarzyszem. Na jednym gównie się z tobą nie ślizgałem . . . 17:46 - Baaardzo się mylisz. Bo relacje interpelsonlne z inteligentnymi ludźmi, mam bardzo dobre... A zerkam z lotu ptaka, na kilka wytypowanych domów, bo się przygotowuję logistycznie i merytorycznie do podróży . . .

Gość gość
jesteś żałosny :D Jakby wiedziała miałbyś zakaz zbliżania się

Zejdź ze mnie. Lepiej zajmij się swoim farbowanym wieprzem Spokojna głowa. Jeszcze wam gula skoczy . . .

Gość gość
Lewica jest DOBRA Jestem w 100% za lewica Za aborcja, zalegalizowaniem ziola, wolnoscia dla homo i inne tam!! Nadchodzi nowa epoka - komuchy i mohery szykujcie sie!! O yeeahh!

Gość gość
nie wiem o czym mówisz :D I nic nam nie skoczy, wszyscy wiemy, że jak zobaczy zarośniętego żyda w krzakach to ucieknie

18:04 - Ja mam pochodzenie prusko-bałtyckie i poniekąd szlacheckie, nie żydowskie!!! Trollu!!!

18:02 - W jednym punkcie masz rację. Nadchodzi nowa era. Nadchodzi Królestwo YHVH . . .

Gość gość
Idź się utop

Gość pomaranczlala
To prawica próbuje wymusić na ludziach życie wbrew naturze, a w zgodzie z jakimiś kretyńskimi regułami religijnymi, wymyślanymi przez starych niedor****nych zboków. A fuj... :o

pomaranczlala - tak, 5-latka trzeba ubierać w sukienki, "żeby odkrył w sobie kobietę", a homoseksualizm, jast przekazywany dziedzicznie z pokolenia, na pokolenie, tylko twórcy tej tezy nie zauważyli, że homoseksualiści, jako, że się nie rozmnażają, nie mogą przekazywać swoich genów . . . TY SIĘ CHYBA NAPIŁAŚ WODY ZE ŚCIEKU, ŻE TAKIE BREDNIE POCISKASZ . . .

Gość prawicowa
Chłopie daj spokój, przecież to forum jest w 99% lewackie. Szkoda słów do ścierw komuszych :O