Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do wszystkich którzy tak narzekają na życie w UK

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie wykształcenie, zawód, doświadczenie, na jakim poziomie znacie angielski ?

Gość gość
Ja mam podstawowe. Przyjezdzajac rok temu nie znalam jezyka, jedynie proste słowa. Teraz pracuje w barze z posiłkami. Ja nie wiem obi chyba puszki zbieraja ze tak narzekaja. Normalnie pracujaca osoba nie ma co narzekać. Chyba ze sie spodziewali siedzenia na d***e za 2500f mc to nie mam pytań

Gość gość
Mam wyksztalcenie wyzsze, angielski perfekcyjny, mam tu dobra prace i dobre zarobki

Gość gość
I co Ty tu robisz z podstawowym wyksztalceniem ????

Gość gość
Tez mam podstawowe robie zbrojenia nafundamenty legalna praca 2500 do reki co miesiac zyc nie umierac :D bie ti co w pl na sprzataczke papiery na tamto papier... na wszystko papiery nie wazne ze sie nie znasz na robocie papier zrobi wszystko za ciebie :o tutaj 30 % spoleczenstwa ma basic i normalnie zyja u nas 80 % wyzsze z tego polowa w uk gary myje za minimum no to was rzadzacy niezle wy....bali ale przynajmniej bezrobocie bylo male jak studiowaliscie hehe

Gość gość
Co tu robi? To samo co by robiła w Polsce,pracuje w barze. Tylko tutaj dożyje od wypłaty do wypłaty w Polsce to by na pożyczkach jechała :-P Ot takie trudne?

Gość gość
Pracuje w biurze z podstawowym wykształceniem buahahah

Gość gość
Tutaj nie jest to zadna nowosc mlody chlopak 25 lat anglik pracowal ze mna na maszynach cnc kiedys mi powiedzial ze ma podstawowe zwolo sie stanowisko w biurze i koledzy go namowili zeby sprobowal chodzi teraz po krawatem od 2 lat po prosty w tym kraju liczy sie tez czlowiek nie tylko papier - jest odpowiedzialny za marketing

Gość gość
Taa, odpowiedzialny za marketing, czyli rozrywanie kopert i parzenie kawy :D. A tak po za tym to ja bym zaczal szukac innej pracy na twoim miejscu, bo z takim marketingiem to juz raczej dlugo nie pociagniecie.

Gość gość
Pracodawcy sa zadowoleni pewnie bo tylu zamowien juz dawno nie bylo o.t jest tyle ze moglbym tu zamieszkac wiedomo ze to nie jest tylko jego zasluga ale ma swoje obowiazki z ktorych sie wywiazuje a kolesiowi odrazu skoczyla bardzo ladnie wyplata do gory no ale przeciez ty wiesz lepiej hehe ..

Gość gość
:)to po komunie tak sie porobilo ze nikt samodzielnie myslec nie potrafi 555 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
Uparliscie sie na UK. Sporo osob ma dylemat Polska czy UK. Dlaczego jestescie tak bardzo ograniczeni, jakby swiat skladal sie tylko z dwoch krajow?

Gość gość
Jak patrzę na wasze słownictwo i pisownie (masa błędów, zero interpunkcji, zdania pisane ciurkiem) to rzeczywiście wierzę w te wspaniałe kariery i wysokie zarobki :D Przecież tutaj połowa to jacyś analfabeci, którzy pewnie jarali szlugi na mecie jak były lekcje polskiego. P.S. nie musicie się przyznawać do swojego wykształcenia, to i tak widać po waszych wypowiedziach