Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehghhhhhh

DLACZEGO DZIEWCZYNY NIE INTERESUJA SIE PILKA NOZNA?

Polecane posty

Gość ehghhhhhh

Bo moje koleżanki w ogóle się w tym nie orientują, nawet mundialu nie oglądały! Nawet nie wiedziały o nim, i nie wiem, czy wiedzą w ogóle, kto wygrał XD no ale serii, kiedy ja z tatą oglądam mecz (ja mam 14, on 37 xd ) to mama przechodząc mówi, że znowu to samo, wylaczcie. Dlaczego żadna mama nie interesuje się futbolem? Nie mam koleżanki, z która mogłabym o tym pogadać XD pewnie są takie, ale czemu tak mało? :(

Gość gość1234432
ja uwielbiam piłkę nożną :) ale mało jest takich jak ja i ty :)

Gość gość
Pier*olisz frazesy. A mało jest piłkarek? Kobiecych drużyn?

Gość gość
Haha. Ale przecież to ciekawe jest XD szczególnie jeśli oglądasz mecz ulubionej drużyny:(

Gość gość
nie generalizuj, to że twoja mama nie interesuje się i nieletnie koleżanki, to nie znaczy, że żadna dziewczyna sie nie interesuje :)

Gość gość
Wiem, ze są, ale MALO. np faceci to prawie wszyscy sa mniej więcej obeznani, a dziewczyn znacznie mniej, znaaaacznie mniej. O tym mowie-,-

Gość pomaranczlala
Mało dziewcząt się tym interesuje, bo piłkarze są brzydcy i głupi. Lepsza siatkówka. :)

Gość gość
Kurwa, nie napisałam ze żadna xD

Gość gość
Nie dramatyzuj. A dlaczego faceci nie interesują się kupnem torebek, szpilek lub nie oglądają brazylijskich telenowel? Mamy inne mózgi i tak się przyjęło w społeczeństwie. Kobiety ogolnie mało się sportem interesują.

Bo od dziecka mają wpajany róż, sukienki i kwiatki przez mamę. Zwłaszcza, jak mają starszą siostrę/siostry. Przyzwyczajają się do podziału zainteresowań na płcie. Lalki/słodkie rzeczy dla dziewczyn, autka/piłki dla chłopców. I zwykle idzie to dalej. Kobiety chcą być jak te lalki, piękne. A mężczyźni wykazują zainteresowanie sportem. Niestety. :P

Gość gość
No ale większość widząc mecz myśli O NIE..

Gość arbuzyimelony
ja oglądam wiele sportów...letnich i zimowych, ale nie piłkę nożną bo moim zdaniem jest nudna i głupia, nie emocjonuje mnie paru chłopów biegających po boisku nie umiejących strzelić bramki...a u mnie w związku mój facet nie ogląda żadnych sportów a ja sporo, ale za to on majsterkuje...

Gość gość
Nie każdego ten sport interesuje, mój chłopak nawet nie wiedział, że są jakieś rozgrywki.

Gość gość
Bo piłka jest nudna.

Gość gość
Ja się interesuje a jestem dziewczyną! Lubię jeździć na mecze, oglądać je w tv, a nawet sporo czasu spędzam na blogu sportowym - https://betonline.net.pl/forum-bukmacherskie . Więc jak widać, są takie dziewczyny :)