Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nova 1123

Może jednak się udało

Polecane posty

Hej dziewczyny mam takie pytanko, mianowicie trzy tygodnie temu odstawiłam tabletki i staram się o dzidzie. Na początku zmniejszyły mi się piersi ale ostatnio po dwóch tygodniach starań znowu mi się troszkę powiększyły i lekko nabrzmiały wczoraj w nocy strasznie bolal mnie prawy jajnik i podbrzusze tak jakbym miała dostać zaraz okres. Myślałam że może tak szybko się udało, niestety robiłam dzisiaj test j wyszla tylko jedna kreska :(((. Juz nie wiem co mam myśleć !!:(

Gość gość
który masz dzień cyklu?

Gość gość jakiego jeszcze nie było
Po pierwsze najważniejsze autorko wyluzuj! Szczerze nie rozumiem dopiero zaczęliście sie starać a juz szukasz objawów. Wrzuć na luz, bzykajcie sie i cieszczcie seksem dziecko będzie ale nie potrzeba takiej spiny.

Gość gość
dobra jesteś, 3 tygodnie temu odstawiłaś tabletki, nie wiadomo czy nawet owulacja Ci wróciła, a Ty się już objawów doszukujesz i testy robisz, masz dziewczyno jakiekolwiek pojęcie o swoim organiźmie i procesie zapłodnienia i zagnieżdżenia?

Gość gość
Wiem, że pewnie przesadzam i wszystkiego za szybko bym chciała ale powiedzcie jak z wami bylo po odstawieniu, czy ciężko zajść ?

Gość vodynkova
Ja już 5 miesiąc po odstawieniu i nic -Jestem załamana :(

Gość gość
to się nie ma co załamywać, tylko zacząć robić podstawowe badania