Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

quaitusa

świadectwo szkolne LO

Polecane posty

Witam, mam pytanie (dość nie typowe) czy któraś z Was orientuje się co sie dzieje ze świadectwami (mam na myśli LO) kiedy złożymy je do jakiejś szkoły ( np. roczne studium) one sobie poprostu "leżą" tam ? co z nimi dalej sie dzieje jeśli ukonczymy takową szkołe ? prosze o poważne odpowiedzi, potrzebuje tych informacji do pewnej pracy. pozdrawiam !!!

Gość gość
Po zakończonej nauce należy świadectwo odebrać za pokwitowaniem. Szkoła to nie magazyn, w którym obce dokumenty leżą w nieskończoność. W mojej np. po dwóch latach po zakończeniu nauki świadectwo jest po prostu niszczone komisyjnie.

Gość gość
Jak zakończysz szkołę, to ci je oddadzą.

Gość gość
zawsze oddają swiadectwo. czy po gimanzjum czy liceum zawsze oddaja bo to jest twój dokument potwierdzajacy ukonczenie szkoły.

Rozumiem, ale swiadectwa LO mi chyba nie oddają jeżeli ukończe szkołe policealną, pozostanie ono w archiwum ? czy jednak mi je oddają ? bo już nie wiem :D

Gość gośććśog
Oddadzą. Ja skończyłam technikum, potem poszłam do policealnej. Po skończeniu policealnej dostałam z powrotem swoje zdjęcia, które dałam, cv (bo chcieli) kwestionariusz i swoje świadectwo. A dodatkowo dostałam świadectwo ukończenia policealnej.

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi :)