Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ładniejsza od 90% kobiet...

Polecane posty

Gość gość

Mam ładniejsze ciało, spore jędrne piersi, jestem wysportowana, zadnego tluszczyku, plaski twardy brzuch, wzrost 175, dlugie zgrabne nogi twarz ? piekna zrozumialam, ze nie musze miec kompleksow, uswiadomily mi to osoby, ktore naprawde znaja sie na urodzie :)

Gość gość
tralalila to TY? :D

Gość gość
to chyba dobrze, co?

no i git, im nas mniej tym lepiej, jesteśmy w cenie (tzn. te piękne) :classic_cool:

Gość gość
Cieszymy sie Twoim szczesciem ,ale powiedz lepiej czy dobrze obciagasz?

Gość gość
Jestem ładniejsza od 90% kobiet... Dodaj do ulubionych gość dziś Mam ładniejsze ciało, spore jędrne piersi, jestem wysportowana, zadnego tluszczyku, plaski twardy brzuch, wzrost 175, dlugie zgrabne nogi twarz ? piekna zrozumialam, ze nie musze miec kompleksow, uswiadomily mi to osoby, ktore naprawde znaja sie na urodzie usmiech.gif Zgłoś gość dziś tralalila to TY? smiech.gif gość dziś to chyba dobrze, co? shaf78 dziś no i git, im nas mniej tym lepiej, jesteśmy w cenie (tzn. te piękne) cool.giflapka.gif INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII

szanuj się siostro, obciągaj tylko tym z dochodem powyżej 15 tysięcy na miesiąc.

Gość gość
Mam duzo wiecej na miesiac I mi niejedna miss obciagala ..teraz szukam pieknej I inteligentnej,a z tym juz problem ..