Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból kolan

Polecane posty

Gość gość

Ostatnimi czasy strasznie bolą mnie stawy kolanowe. Znajomy polecił mi 4flex. Stosowaliście go kiedyś? Co o nim sądzicie?

Gość Tola12
Z bólem powinnaś pójść do lekarza . Może to być stan zapalny. Profilaktycznie 4flex jest dobrym preparatem . Wzmacnia stawy i mięśnie również.

Gość Agnieszka_Bk
Doskwiera mi ból kolana po rekonstrukcji łękotki i więzadeł. Mimo to jestem aktywna, bo uwielbiam sport, jak zaczyna mi się cięższy okres, to przyjmuję 4Flex, a po jakimś czasie czystą glukozaminę.

Zdecydowanie tak, jeżeli pojawia się ból warto skonsultować taki przypadek z lekarzem. Co do 4Flex to profilaktycznie rekomenduję jego stosowanie. Zawiera on aż 10g kolagenu naturalnego pochodzenia - Forigelu i pomaga utrzymać zdrowe kości, wspiera wzrost i utrzymanie masy mięśniowej. Zawarta w składzie również witamina C pomaga w prawidłowej produkcji kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania chrząstki. W razie pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość Mayaa1
A jeśli mam straszny problem z bolącym łokciem, i jestem w trakcie nieudolnego leczenia, które nic nie daje to mogę wspomóc się tym suplementem? Czy może zaszkodzić?

Witam! Suplement diety 4Flex na pewno nie zaszkodzi. Wspomoże on z pewnością odbudowę mazi stawowej, dzięki zawartemu w składzie kolagenowi. Dodam, że dla uzyskania właściwego efektu ochrony stawów zaleca się regularne stosowanie suplementu 4Felx przez dłuższy czas (minimum 3 miesiące). Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex

Gość gość
ja biorę LITOZIN 3x dziennie , opakowanie starcza na dwa miechy ok 80zł jestem bardzo zadowolona.

Ile schorzeń tyle opinii, warto poczytać ulotkę przed zastosowaniem, wypytać farmaceutę. Tak trafiłam na ten 4Flex.

Gość gość
witam ale ten okres 3 miesięcy to jest maksymalny czas czy jak ustąpi ból można odstawić 4 Flex?

Witam ponownie! 3 miesiące to minimalny czas stosowania suplementu diety 4Flex. W przypadku ustąpienia dolegliwości związanych z bólem stawów można dalej go profilaktycznie przyjmować, tak aby zapewnić ochronę chrząstkom stawowym. Pozdrawiam, Agnieszka Czarnecka Online Ekspert marki 4Flex