Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce mi się plakać, mój chłopak zrobił sobie tatuaż na twarzy!

Polecane posty

Gość gość

DEBIL to mało powiedziane:( On sam jest załamany. Kiedy można usunąc, czy zostaje blizna? Tylko błagam nie śmiejcie się:(

Gość gość
Nie będę niczego wstawiać, nie chcecie wierzyć to nie wierzcie. Pytam tylko czy ktoś wie kiedy można tatuaż usunąc, jak sprawdzic i po jakim czasie czy niczym się nie zaraził i gdzie w trójmieście można pojsc na laserowe usuwanie? W zasadzie możemy dojechac do każdego miejsca w Polsce

Gość gość
po laserowym wypaleniu zostaje obrzydliwa blizna zależy też od wielkości tatuażu

Gość gość
Dentysta??? Nie rozumiem... Jeśli chodzi ci o kac vegas tyo pudło ale rzeczywiście dobre skojarzenie:( Nie ten tatuaż na szczęście nie jest duży tylko malutki ale i tak na twarzy się go nie zakryje!!!!

Gość gość
To jest moje imię (ola) malutkim druczkiem na kości policzkowej:( TAK WIEM ŻENADA i nie musicie mi wierzyc. Czy po takim kilku cm usuwaniou tatuażu też zostanie blizna?

Gość gość
sam sobie zrobil a teraz chce usunac? co za patol :D

Gość gość
Znalazłam jakieś centrum dermatologii, http://www.proderm.pl/. Ale nie wiem co to jest czy sprawdzone itd. Po prostu wyświetliło mi się na stronie trójmiasto.pl Może ktoś ma jednak cos godnego polecenia? Poza tym czy po tych trzech literkach też zostanie taka wyraxna blizna czy nie? ?

Gość gość
Ej, nie zawsze zostaje blizna. Tak, można usunąć, ale dopiero jak skóra się całkowicie zagoi :)

Gość gość
Jak juz mówilam NIE musicie mi wierzyć:( Chce mi się płakać z nerwów, on sam jest załamany. Ile się goi tatuaż, który zrobil mu kolega więc wiadomo, że nie zostal poinformowany o wszystkim jak to robią w normalnym salonie. Impreza, alkohol i tka to się sończyłoooo

Gość gość
Po dwóch-trzech miesiącach można zacząć usuwanie (od razu nie zejdzie, potrzeba kilka sesji). Blizna nie zostanie jak będzie postępowałam według zaleceń. Musi iść na badanie krwi, bo domyślam się, że tatuaż robiony domowym sposobem (mógł masę gówna załapać), ale za to łatwiej będzie się usuwało.

Gość gość
Usuwanie tatuaży to będzie biznes przyszłości .