Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mechanik hydraulik malarz murarz sa bardziej wartosciowi i wiecej zarabiaja

Polecane posty

Gość gość

od lekarzy , nauczycieli i innych pseudointelektualistow

Gość gość
generalnie chetnie bym sie umowila z chlopakiem z dobrym zawodem, wysportowanym cialem, po zawodowce lub technikum. szpanerzy po studiach tyypu psychologia filozofia socjologia to dla mnie margines spoleczny. a jeszcze jak mieszkaja z mamusiami . masakra

Gość gość
wykształcenie nie idzie w parze z inteligencją, aczkolwiek, często niestety tak jest... znam ludzi z zawodówki z ludzi po np. technikum/LO... Różnica jest, nie powiem... Są tacy, spokojniejsi, rozsądniejsi. Jak zaczną coś mówić - to ma to sens...

Gość gość
Dokładnie, ale głupich nie przegadasz. Mój mąż jest po zawodowce i jest operatorem koparki. Zarabia 5000-6000 tys. msc. Ale mam w rodzinie osoby wykształcone po studiach dla których chłopak po zawodowce to porażka. Sami mają tytuły ale zarabiają psie pieniądze. Zawiść i zazdrość - tak to widzę.

Gość gość
pracuje ... a chuj to kogo ... zarabiam 6000 i mieszkam z Mamą. i ani mi się śni wiązać się jakąkolwiek dziewczyną. po co? stać mnie by jak mi się zachce poderwać dziewuchę na sex

Gość gość
bo wlasnie brakuje fachowcow wszyscy na studia ida ale nikt po nich nic nie umie.moj chlopak jezdzi tirem i zarabia naprawde sporo jak na nasze realia. najlepiej skonczyc smieszny nieprzyszlosciowy kierunek na ktory nie ma chetnych i narzekac na rzad ze trzeba na kasie w markecie siedziec bo nie ma pracy

jeśli wartość człowieka to zawartość jego portfela, to na pewno mechanik i murarz jest bardziej wartościowy od psychologa i ekonomisty tylko kto ocenia ludzi po ich zarobkach?

Gość gość
Ale na tym topiku gadamy właśnie o zarobkach w zawodach takich jak mechanik czy hydraulik.

w temacie jest też o wartości człowieka a nie wysokości zarobków wartość człowieka to jest coś innego niż wysokość jego zarobków czy nie widzisz róznicy?

Gość gość
23:19 rozumiem Cie ja sama jestem singielka mieszkam z mama i zarabiam 3 tysiaki i nie chce zmian

Gość gość
dziewczyny oceniają. dlatego wkurzone swe zale tu wylewają ze dobra partia z kasa a z mamusia mieszka a nie wydaje na nie

Gość gość
Zawiść i zazdrość - tak to widzę. xx Nie - przepaść społeczna.

Gość to_ja_autorka
dokladnie chodzi mi o to, zeby nie oceniac czlowieka po zarobkach albo wyksztalceniu.tylko po tym jaki jest w srodku

Gość gość
mechanik hydraulik malarz murarz sa bardziej wartosciowi i wiecej zarabiaja od lekarzy , nauczycieli i innych pseudointelektualistow xx Szkodliwa generalizacja.

Gość gość
Bo chłopak po zawodówce to JEST porażka.

Gość gość
przepasc? bo nie ma tytulu magistra? bo tatus nie zaplacil mu za studia? bo pomimo tytulu musi siedziec na kasie w markecie?

Gość gość
Przepaść społeczna? Nie sądzę. To ludzie ze wsi, którzy przenieśli się do miasta, do bloków. Ból d**y bo oni magistrzy i g****o mają, a chłopak po zawodowce ma dobrą pracę. Człowiek ze wsi wyjedzie, ale wieś z człowieka nigdy. I nie podniecaj się bo sama po studiach jestem i nigdy nie robiłam z siebie Bóg wie kogo bom taka wykształcona. Jestem dumna z męża, że jest zaradny i pracowity.

Gość gość
Z ludźmi ze wsi jeszcze głębsza

Gość gość
Porażka jest magister administracji siedzący na bezrobociu tudzież pasozytujacy na społeczeństwie pracując w US :-)

Gość gość
Nie mówimy o "yntelygencji" w pierwszym pokoleniu

Gość gość
Oraz o zaocznych absolwentach podrzędnych uczelni.

Gość gość
Żałosne wyksztalciuchy, którym tytuł opłaciłi rodzice :)

Gość gość
moj chlopak kladzie kostke brukowa(ma firme swoja) ja jestem nauczycielka.kolezanki sie nasmiewaly bo maja mezow po studiach. ale jak zbudowalismy dom same sie wpraszaja na grila. hipokryzja.

Gość gość
Koniec dyskusji

Gość gość
Podniósł się jazgot bezrobotnych magystrow :-D

Gość gość
bo taka moda:stusia....filozofia politologia socjologia. potem placz,ze pracy nie ma i garnuszek u mamusi

Gość gość
a ja jestem glazurnikiem.na brak pracy nie narzekam.studia?serdeczne dzięki.nie muszę mieszka ć z rodzicami a moja żona nie musi pracować bo ma wszystko

Gość gość
zawisc to polska narodowa cecha