Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eliminacid czy proszek zasadowy

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś stosował te produkty, jakie macie opinie na ich temat.

Gość gość
A po kiego czorta? Wystarczy zdrowa, bogata w warzywa dieta.

Gość gość
Ja wybrałam dwa listki eliminacidu,po trzech dniach znikł mi biały nalot na języku.

Gość gość
No i co stego ze ci znikł??pojawi sie tak szybko jak znikł,jak nie bedzie prawidłowego odrzywiania

Gość gość
jak powróci nalot,to znowu sobie pobiorę eliminacid.może zdrowo się nie odżywiam ale bardzo niezdrowo też nie.słodyczy nie lubię,ale mięsko i warzywa tak,małym kawałkiem mięsa potrafię się konkretnie najeść,jestem typowym mięsożercom.piję zieloną herbatę,ale bardzo,bardzo kocham kawę.

Gość gość
Ja piję niesystematycznie proszek zasadowy,głownie po to,że po nim nie mam problemów z wypróżnianiem.

Gość olga833
Nie wiem jak wy ale ja do kruszynek nie należę i myślę,że sporo jest dziewczyn które również mają taki sam problem ja i Ja. Mianowicie próbowałam diet rożnego rodzaju w połączeniu z siłownią,rowerem nie przynosiły efektów takich bym była zadowolona i chcąca więcej i więcej wtedy właśnie pomyślałam,że spróbuję sobie jakoś pomóc i zakupiłam afrykańskie mango z tego sklepu http://szczupla-kobieta.pl jakoś na forum dziewczyny pisały,że świetnie gubią kilogramy więc pomyślałam czemu mam nie być jedną z nich która cieszy się swoim ciałem a nie chowa go w luźnych ubraniach... Tak więc zamówiłam, przysłali i zaczęłam, pierwszy tydzień i po prostu nie mogłam uwierzyć 2,5kg mniej ale nie skakałam z radości bo to mój pierwszy raz z suplementem i myślałam że jak zakończę kurację to efekt jojo będzie.Dodam że stosowałam 2 miesiące 15kg mniej;) a efektu jojo brak;)