Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniiiiiitaaa

mój chłopak jest nerwowy

Polecane posty

Gość aniiiiiitaaa

Witam Mam problem z moim chlopakiem, mam 21 lat i mieszkamy ze sobą pół roku, ona ma 27 lat. Jest cudowny, cholernie opiekuńczy, zawsze musi wiedziec gdzie jestem, co robię, co zjadlam itp itd. Czasami mnie to denerwuje ale ogólnie jest to bardzo miłe wiedziec że ktoś tak sie troszczy. Jest tylko jeden minus, mianowicie on szybko wyprowadza sie z równowagi jak sie pokłócimy i robi wtedy okropne rzeczy. Probowalam z nim rozmawiac o tym ale nic nie dalo :( A woec w kłótni jak mam inne zdanie potrafi pobiec do pokoju, przyniesc pasek, ściągnąć mi majtki i mocbo mnie zbic tym paskiem. Po tym zawsze chce sie kochac na zgode. Zdazylo sie tez ze chcualam isc na impreze z kolezankami, nie zgodzil sie, wyszla kłótnia i nagle powiedzial ze nigdzie nie pojde i związal mi ręce z tyłu. Jest czasami okropnie dominujący, z jedej strony lubie takich stabowczych facetow ale z drugiej stroby wiem ze nie powinien tak tego wykorzystywac prawda? Sama nie wiem ci myslec, wiem ze go kocham ale powinien sie zmienic.

Gość gość
Przecież on jest jakiś chory .. Traktuje Cie jak jakiś przedmiot, jak swoją własność do tego co to za przemoc?? O czym ty piszesz !? Lanie pasem?? To nie jest normalnie to sie nazywa masochizm i znęcanie ! Nie ma prawa żadnych kar wobec cb stosować! Masz wolna wole i prawo do wolności!!! On Cie za nic nie ma prawa karać! Jak sobie wyobrażasz wasza przyszłość? Co dzieci wasze bedą patrzeć jak ojciec leje matkę paskiem bo pól godziny pózniej wróciła do domu z pracy ??!! Masakra

Gość aniiiiiitaaa
No to co, ja też je będę lała

Gość aniiiiitaaa
To u góry to podszyw. Powracam dzis rano z moim wątkiem moze ktos mial podobny problem...? Chce od razu stanąć tez w jego obronie ze takie sytuacje nie są częste, on robi to jak faktycznie jest porządnie moja wina, ale nie powiem bo przeszkadza mi to. Ale on sie mną naprawdę zaopiekowal, mialam trudną sytuacje rodzinną a on sie mną zajął. Poza tym jest wspanialym człowiekiem, jeat tez niesamowicie przystojny wszystkie moje koleżanki miękną jak do nich mówi hehe. Ale rozmowy z nim nic nie dają :(

Gość gość
Piszę serio - myślę, że jego to podnieca (wiązanie, spanking itp.) ale sam się tego wstydzi, więc szuka wymówek (kłótnie, nerwy), aby te sceny realizować. Zaraz potem chce się kochać, prawda? Wszystko się zgadza. Twój facet lubi bdsm, tyle że może sam jeszcze nie miał możliwości zbadania własnej natury. Ma jednak zadatki na klasycznego "pana" kochającego swoją "sukę". Przepraszam Cię, ale tak to się nazywa i tak to wygląda.

Gość aniiiiitaaa
Muszę poczytac o tym bdsm juz cos zerknęłam i myslisz ze na prawde tak moze byc? Faktycznie troche sprawia to takie wrazenie. Najczesciej po takiej kłótni byl pobudzony i chcial sie kochac na zgodę. W łóżku tez preferuje ostrzejszy sex wiec moze faktycznie to tak jak mówisz...

Gość gość
Myślę, że tak może być. Poczytaj o bdsm tylko nie przerażaj się, bo w necie znajdziesz mnóstwo ekstremalnych opisów z torturami, gadżetami, itp. włącznie. Twój chłopak może jednak lubić łagodne bdsm. Chyba musicie szczerze pogadać, a może poeksperymentować w sypialni?

Gość aniiiiitaaa
Dzięki poczytam bo w sumie to by sie zgadzalo