Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konfetti z dziurkacza na ślub

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie czy zrobić takie chociaz dwa woreczki dla mam chociazby bardzo mi sie takie konfetti podoba z białego papieru bylam na slubie gdzie takie konfetti sypali plus ryż. Jak myslicie zrobic to konfetti czy tylko zostawic ryż. PS inne konfetti typu płatki kwiatow kolorowe konfetti srebrne złote itp ODPADA

Gość gość
ani ryż ani takie konfetti

Gość gość
Zadna przyjemnosc byc obsypanym ryzem!!! Ciesze sie u nas po slubie goscie nie wpadli na ten idiotyczny pomysl:)

Gość gość
Ja zawsze chcialam byc odsypana ryzem na swoim slubie ale czy konfetti tez hmmm musze sie zastanowic

Gość gość
Konfetti OK, jak ktoś chce potem wyczesywać je z włosów ;) Ale marnowanie jedzenia w taki sposób moim zdaniem jest karygodne. wielu ludzi na świecie dałoby wiele za miskę ryżu, a my mamy go tak po prostu wywalać na chodnik, bo "tradycja?!

Gość gość
Slub ma sie raz w zyciu i warto spelnic swoje marzenia żebyś ty wiedxialla ile ryżu rocznie jest sypanwgo na slubach kobieto ja bede miec ryz sypany na slubie i koniec

Gość gość
Ja po swoim slubie zostawie syf chce zeby kazdy wiedzial ze był slub bedzie tona ryżu i konfetti z dziurkacza haha