Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie tyję

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny czy to normalne, że będąc w 24 tygodniu ciąży nie przytyłam ani grama? Dodam, ze ogólnie jestem ciężkiej budowy ciała. Czy to możliwe że regularne posiłki i zdrowsze odzywianie mogły się do tego przyczynic? Lekarz mówi że wszystko w porządku bo dziecko rośnie i dobrze się rozwija ale ja się trochę niepokoję.

Gość gość
Pewnie ze normalne ja do 5 i pół mięs ciąży chudlam bo nie mogłam jeść ale z dzieckiem było wszystko ok wiec to najważniejsze pozdrawiam i powodzenia

Gość gość
nie martw sie, ja w calej ciazy przytylam 6 kg, gdzies kiedys na forum napisalam, to mnie krzykaczki wyzwały od anorektyczek itd. Jadlam normlanie, zdrowo, a wyniki badan bedac w ciazy bez lykania wutaminek maialm lepsze niz te krzykaczki nie bedac w ciazy

Gość gość
Normalne, normalne. Ja nie miałam wymiotów i początkowo przytyłam trochę. Ale ja była bardzo szczupła. A od 18 tygodnia nie przytyłam ani grama. Jestem teraz w 27 tc. Z synkiem wszystko w porządku, a lekarz mówi, że waga idealna. Bo dziecko i tak sobie weźmie z organizmu, co potrzebuje. Uważaj tylko na magnez i zjadaj sobie kogurt naturalny dziennie (wapno). Ja teraz nie mam w ogóle apetytu, bo mi się żołądek ścisnął jak nie wiem. Ale lekarz uspokaja, więc i ja jestem spokojna.

Gość gość
jestem w 22 tyg ciąży, na razie przytyłam to co schudłam od początku ciąży czyli 1,5 kg lekarz powiedział, że jestem na zero ze swoja waga i najlepiej zebym w III trymestrze zaczęła tyc

Gość gość
Jeżeli masz nadwagę lub jesteś otyła to to jest normalne. Ja miałam lekką nadwagę, obecnie jestem w 38tc i mam niecałe 9kg na +