Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaaaaażona Radka

mój mąż to straszny burak

Polecane posty

Gość ewelinaaaaażona Radka

jestesmy nad morzem...a "apartamencie".... w domu pilnuje by wyłaczac swiatlo! ma na tym punkcie pierd...ca! pilnuje zeby sie swiecilo tylko tam gdzie siedzimy! tutaj? potrafi wyjsc z mieszkania i nie wylaczyc radia! swiatlo pozaswiecane od sypalni po kuchnie! caly czas! patyczki do uszu lądują w muszli!!! gdze w domu mnie kiedys tak opierd...il , że sie cos moze "zatkać", że do dziś pamietam! Dlaczego siedzi w nim taki burak??!!!! Dziecku taki "przykład" dawac????!!!!!!! Plakać mi sie chce że mam takiego buraka:( Co za człowiek!!!!!!!

Gość gość
Gęby nie masz? Opier..ol go tak samo...

Gość gość dobra żona
Jak nazywa się żona buraka? Dobra zona, nie obraża męża w necie tylko rozmawia z nim o problemie.

Gość ewelina zona radka
nie jestem dobrą zoną w takim razie. (ten temat zaloze innym razem) powiedzialam mu o tym. ale ze jestesmy z dzieckiem to nie chce zadym robic...chodze nabuzowana (jak widzicie) i tyle moge zrobic w temacie. wczoraj mowilam mu o radiu i swietle, dzis widze patyczki... rece odpadają...ile mam mowic? ciekawe co wymysli jutro..jestesmy dopiero drugi dzien.

Gość gość
nnaprawde nie rozumiem dlaczego siedzi w nas takie buractwo ...w "nas" w sensie co NIEKTORYCH Polakach... czy kiedys to sie zmieni? wątpie...skoro rosnie kolejne pokolenie, ktore na to patrzy i przyjmuje wzorce... malo tego! tlumacze, mowię - " z czego robię problem?!"

Gość gość
Mój ojciec jest dokładnie taki sam! Jest okropnie nerwowy. Często złości się i krzyczy z byle powodu. Jest strasznie nerwowy. Jak go o coś poproszę to zawsze mówi NIE. I drze się przy okazji. Nawet nie wiesz jakie ja mam ciężkie życie z nim. Np. wczoraj niechcący wylałam trochę soku na stół to już zaczął ryczeć na całe gardło i czerwony jak burak. A przecież każdemu to się może zdarzyć. Prawda? Mama stanęła w mojej obronie i też zaczęła krzyczeć na ojca. W efekcie się pokłócili. Super.co?

Gość gość
Ludzie na prawdę nie macie większych problemów. Przejdzie się do jakiegoś szpitala onkologicznego na chwilę to wasze problemy znikną.