Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o dziewczynach które uważają że tesciowa musi zajmować sie dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

jej podczas gdy ona pracuje a teściowa ma sie cieszyć że została "nagrodzona"pobytem z wnukiem ?

Gość gość
Nie tylko teściowa, matka dziewczyny też ma prawo do cieszenia się potomnym :D

Gość gość
pójdzie taka w czyjs dom i jeszcze rodzi nagrody

Gość gość
Twoje dziecko to sobie radz .Teraz to tylko nianiek szukają.Teściowa swoje wychowała ,daj jej odpoczać.Matce też. Będą chciały to same zaproponują pomoć ..

Gość gość
Najpierw stare zołzy same nagabują kiedy będzie wnuk, a potem protestują :/

Gość gość
większość tych "starych zołz" jest atrakcyjniejsza i zgrabniejsza od dziesiejszych młodych dzisiejsza tesciowa to nie stara siwa babka z laską

Gość gość
Ja jeszcze nie mam dziecka, ale moja mama sie wypytuje kiedy w koncu bede miala, bo chciala by miec wnuka do pieki. Ale nikogo nie mozna do niczego zmuszac. Tesciowa nie ma obowiazku opieki to jedynie jej dobra wola jesli zechce. Ja bym raczej nie wpadla na pomysl, prosic tesiowa o opieke nad moim dzieckiem, chyba zeby sama zaproponowala.

Gość gość
I co z tego że są zgrabniejsze :D To nawet lepiej, zdrowie jest, to można z wnukiem iść na spacer :D

Gość gość
A co byscie chcialy zeby rodzice,czy tescie wychowywali Wam dzieci...oni wychowali i teraz to maja LUZIK,Maja kase,wolne i nadrabiaja stracony czas kiedy sie swoimi dzieciorami zajmowali.Kogo dziecko tego opieka.My tesciowie mamy wolne i jak chcemy to pomozemy,a jak nie to NIE i FINITO !Babcia 55 🌻 ❤️ :D

Gość gość
Źle że zwalają wychowanie na teściową, ale i tak dobrze że chcą pracować, a nie siedzą na doopach i ani pracy ani wychowania dziecka, bo są i takie panienki. Poza tym ja nie chciałabym nigdy mieszkać z teściami.

Gość gość
a ja z wrednymi synowymi,a mam ich 5 i kazda lepsza ...wszystko im sie nalezy i mysla ,ze jak tupna to tesciowa bedzie na kazde zawolanie.........i jeszcze powinna pomyslec,ze to nagroda...chcialo sie Wam dzieci to je miejcie i opieka nalezy sie do WAS o od WAS!babcia

Gość gość
Haha, chciało się mieć synów, to trzeba się pogodzić że będzie 5 synowych :D i może co najmnieć 5 szczęść :*

Gość gość
moze ,ale ich dzieci ich problem .moge miec nawet 12 synowych i tyle wnukow..to ja bede babcia,ale tylko babcia,a nie opiekunka.....przeczkole maja ,albo niech zafunduja sobie nianie.tyle ludzi nie ma pracy.:D

Gość gość
PRZEDSZKOLE!!!:D

Gość gość
taaaaa nie trzaba bylo dawac dooopy to i bylby spokoj!:P

Gość gość
14:02 - mozna mieć synowe i byc babcia ale ona pisze że nie chce być opiekunką, niańką czy tam slużącą , to inna sprawa nie odrózniasz tego ? wg ciebie jak kobieta ma 5 synów to będzie z "urzędu" usługiwać synowym ? masz dziwne postrzeganie