Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peschisolido

tajemnicze grzyby

Polecane posty

Gość Peschisolido

witajcie. Majster z tej strony. Chodze sobie do zawoduwy i mam spore problem. Akcja ma miejsce w moijej szkole no i mamy takiego typa - mizerota straszna Fabian. C**a z niego totalna wogule ale kiedys na wfie przezwalismy go Luis Fabiano, bynajmniej nie ze wzgledu na styl gry. Dziwie sie bo na takiego typa leca laski, jak dla mnie to zerowiec w dodatku brakuje mu zarostu, nosi obcisle gacie, a na wfy zaklada obspermione koszulki mowiac ze z niego prawdziwy maczos. No i obecnie dyma regularnie klasycznie taka fajna laske Asie, a wczesniej dymal Age - nie w moim typie. Ostatnio sie chwalil ze ma jakies afrodyzjaki przy sobie zapachowe z grzybow i dla tego leca na niego laski. Czy slyszeliscie o czyms takim?

Gość Peschisolido
zassij mi bagiete po same kule do gazu to twoj stary chodzil trzepac konia zeby napromieniowac plemniki bo byl bezplodny, no i pozniej takie cos jak ty ;/

Gość Bluxie
Buahaha jakie to typowe... smiac mi sie chce z dziewczyn bo takie wlasnie sa- wiekszosc, zwlaszcza te ladne najpierw udaja, jak to trudno je zdobyc, jaki to mezczyzna musi byc by je usiedlic, ze musi byc meski, miec wspaniala klate, obowiazkowo zarost, a wiaza sie z jakimsi najczesciej kasiastymi maminsynkami co wygladaja jak leszcze i w mlodosci byli lani przez kolegow. Bo wy takie kobitki jestescie,a te ktore udawaja najtrudniejsze do zdobycia,ktore zarazaja arogancja i maja sie za ksiezniczki, sa z reguly najlatwiejsze do przelecenia przez takich typkow. Jestescie smieszne-wiazecie sie z facetami,ktorzy wygladaja jak pipy i sa mniejsi od was hahaha pronto, dziołchy