Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o kierunku studiów Nauka o rodzinie

Polecane posty

Gość gość

Witam, tak jak w temacie co sądzicie o tym kierunku studiów tj. Nauka o rodzinie a dokładniej mówiąc Nauka o rodzinie specjalizacja mediacja rodzinna? Czy jest to kierunek przyszłościowy gwarantujący zatrudnienie za kilka lat??

Gość gość
A może znajdzie sie tu jakis absolwent NOR który zechce podzielic sie swoimi obserwacjami na ten temat??

Gość gość
Zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia.

Gość gość
co Ty opowiadasz? nauka o rodzinie? jesli znajdziesz po tym prace to bedzie cud to raz a dwa dostaniesz 1200 zloty Zastanow sie powaznie Ci mowie bo ja poszlam na taka lipe i żałuje tych 3 lat, lepiej juz nigdzie nie isc

Gość gość
Ja również zastanawiam sie nad podjęciem studiów na tym kierunku. Zdania co do kierunku sa podzielone. Niektórzy twierdza ze to dno i wgl strata czasu, inni uwazaja ze jest to jak najbardziej kierunek przyszłościowy.. Ja osobiscie znam tylko 2 osoby majace stycznosc z tym kierunkiem. Jedna jest w trakcie studiów (3 rok) i bardzo je chwali, druga ma juz mgr i pracuje w poradni rodzinnej, dodatkowo planuje zrobic podyplomówke z mediacji, negocjacji i innych sposobów rozstrzygania sporów.. Ja sama mam mase watpliwosci :( Prosiłabym o wypowiedzenie sie na temat kierunku studiów osób które maja z nim styczność badz znaja kogos kto studiował badz studiuje ten kierunek..

Gość gość
wg mnie strata czasu, znam osoby po tym kierunku - oczywiscie bez pracy dla mnie jest to kierunek lekki latwy i przyjemny i nieprzyszlosciowy