Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyłam że kobiety sa potężniejsze od facetów w większości

Polecane posty

Gość gość

jeszcze jak kobieta jest mała to jest ogólnie mniejsza w stosunku do faceta ale jak kobieta ma średni wzrost albo wysoka to zmienia się w wielką gidyję z wielgachną doopą , facet przy niej jest szczuplejszy albo chucherko , oczywiście są wyjątki ale w 80 % kobiety są wielgachne , skąd u nich takie olbrzymie wielkie kwadratowe doopy ? :O

Gość gość
chyba od pigulek anty i smieciowego zarcia

Gość gość
myslisz że od pigułek anty robia sie takie monstra ? :O

Gość gość
80%? Raczej mało jest dziewczyn większych od przeciętnych facetów. No chyba że mówisz o kurduplach ;p Mnie tam się wysokie laseczki podobają, a kwestia doopy to kwestia figury a nie wzrostu ;)

po ciąży a poczym innym zwłaszcza jak urodzą kilkoro dzieci ,zobacz na komorowską naszą pierwszą damme urodziła piątke i co wieloryb sie zrobił wystarczy sie zaniedbac a zobacz jej zdiecia z młodosci jaka laska zniej była

Gość gość
no chyba mówisz o 15 letnich dziewczatkach bo mi chodzi o kobiety , takie powyżej już 25 lat , kiedy nie są już chudymi nastolatkami to przekształcaja się w potęzne baby

Gość gość
Bo faceci tyja inaczej, głównie na brzuchu, dlatego nei maja wielgachnych dup. U kobiet tluszcze sie roskląda inaczej, podstawki nei ko.ńczylas że nie wiesz? A co do nadwagi to obecnie wiecej mezczyzn niz kobieta ja ma, bo o siebie nie dbaja

Gość gość
wielkie d**y i nogi jak u kobyły pociągowej. ale to dobrze takich potrzeba do ciągnięcia.,... nie nie penisa a palet w biedronce