Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawainka

Kazda potwora znajdzie amatora?

Polecane posty

Gość kawainka

Nie jestem piekna, nawet ladna to juz chyba naciagane slowo... Jestem przecietna. Dotychczas mialam dwoch chlopakow, ktorym sie podobalam taka jaka jestem, a wlasciwie jaka bylam, bo teraz sporo sie zmienilam. I nikt od dawna nie chce sie ze mna umowic :( Byl taki jeden chlopak, ktory strasznie mi sie podobal, chciano nas ze soba umowic, ale on nic nie robil... Podejrzewam, ze po prostu mu sie nie podobalam. Co mam zrobic, zeby podobac sie facetom i zeby nie bali sie zagadywac?

Gość gość
Powiem Ci jedno, mam kolezanke, moj boze jaka ona jest obleśna jak dla mnie ma praktycznie wszystkie wady kobiety jakie sie da miec 150 pare wzrostu ( prawie karliczka! ), tlusta, brzydka, glupia!, chamska, oblesna, klnie lepiej ode mnie, puszcza sie z kazdym jak leci ( nie wiem skad to powodzenie ! )... mozna mnozyc. Ona ma chlopaka teraz i to juz od ponad roku - wielka milosc. Skoro ona znalazla - to i ty znajdziesz.

Gość gość
kawa inka! właśnie tego chciałem się napić... zaraz wracam :)

Gość gość
Uśmiech lalka, pogoda ducha a nie wzrok spod byka.:)

Gość gość
Znajdzie ;) Jestem dowodem na to Trochę się naczekałam ;) ale wato było Co on we mnie widzi :P pozdr

Gość kawainka
Mnie sie czasem wydaje, ze umre jako stara panna. Moje kolezanki juz dawno powychodzily za maz, albo co rusz wlasnie ktoras wychodzi, maja dzieci, a ja ciagle sama bez widokow na przyszlosc. I do tego znam kilka kobiet wiele starszych ode mnie, ktore sa starymi pannami, a wcale nie sa takie zle...

Gość gość
to paradoks, ze wiekszosc brzydul ma faceta/meza, a przecietne kobiety czesto sa same. wychodzi na to, ze lepiej byc brzydkim, moze przez to bardziej zauwazalnym niz przecietnym

Gość gość
Tylko ze mowiac brzydkie nie miejmy na mysli tych rzeczywiscie nieciekawych z twarzy. Choc czesciowo tez... No ale glownie chodzi mi o te, ktore sa zaniedbane, maja fryzury typu "zwiazac wlosy byle czym i byle jak zeby nie przeszkadzaly", chodza w ubraniach jak z wyprzedazy w lumpeksie (nie mam nic do lumpkow, chodzi jedynie o to, ze wkladaja co popadnie), poobgryzane pazury itd... Takie najczesciej tzrymaja pod reke faceta, albo pchaja wozek i wygladaja, jakby na wszystkich patrzyly z gory.

Gość gość
Kto znajdzie to znajdzie i tyle

Gość gość
Ja znam dziewczyne, ktora potwierdza teorie ewolucji: wyglada jakby byla druga po malpie... Normalnie jak szympans, tylko ludzka skora. I ona ma faceta! On sam, gdyby ubrac do normalnie, a nie w dresy i przyduze tiszerty, jakie nosi, wygladalby calkiem niezle. I taka mu sie spodobala! Ja nie wiem gdzie tu logika w mysleniu facetow.

Gość gość
chemia, chemia :)

Gość samotny romantyk II
Powyższe powiedzenie dobrze sprawdza się w przypadku tylko i wyłącznie KOBIET

Gość gość
Ale że co? Że kobieta nie zwróci uwagi na brzydkiego faceta, a facet na brzydką owszem? NIGDY w to nie uwierzę!

Gość gość
Powiem wam dziewczyny że nie warto się starać, stroić, malować, żeby podobać się facetom, bo ja właśnie zawsze ładnie ubrana, umalowana, szczupła, buzia ładna, a skończyłam jako stara panna, podczas gdy dziewczyny brzydkie i grube już dawno są mężatkami. Więc powiem wam od serca że nie warto tak się stroić ani malować. Ja po 30tce dałam sobie spokój i chodzę bez makijażu, choć i tak bez makijażu wyglądam lepiej niż niejedna mężatka z toną tapety na buzi. Ale jakoś żaden mnie nie chciał. Dziwne to życie ale co poradzic.

Gość gość
Jeżeli nie jesteś ładna to nie jesteś przeciętna, przestańcie używać tego słowa jako synonimu na "brzydka".

Gość gość
Gościu, brzydka to znaczy NAPRAWDĘ brzydka, a takich nie ma aż tyle, jakby się zdawać mogło. Czasami pierwsze wrażenie, kiedy spojrzysz na laskę, jest takie "ojj, jaka brzydka", ale spoglądasz drugi raz i widzisz, że jednak jest przeciętna, nie aż taka zła. Brzydka to taka, że z której strony byś nie patrzył, to nie ma w jej twarzy nic ładnego. Te kobiety, dziewczyny mają zazwyczaj jakieś wady, asymetrie twarzy, za duże nosy, malutkie oczy. Przykro, że niestety nic na to nie poradzą.

Gość gość
Przeciętna - czyli zwyczajna, średnia uroda, taka jak większość kobiety na ulicy, a większość kobiety nie straszy wyglądem na tyle, żeby faceci od nich uciekali jak autorka. Więc albo jest po prostu brzydka albo ma paskudny charakter.

Gość gość
Nawet brzydka kobieta znajdzie druga połówkę i to bez problemu.

Gość gość
Oj uwierz mi ze takie pasztety maja calkiem fajnych facetow, ze szkoda gadac. Musza miec cos w sobie po prostu

Gość gość
Mężczyzną kocha kobieta wymaga

Gość dawny cream
to jest mit ja nikogo nie znajde bo panny mną gardza :O zresztą teraz nawet sam nie zwracam na dziewczyny uwagi bo i tak to nic nie zmieni 🖐️

Gość gość
to moze ustalmy co to znaczy brzydka, bo to kwestia gustu, dla mnie brzydka jest np.ola kwasniewska, kaja paschalska,agata buzek, przecietna magda rozdzka, socha, a ladna anna czartoryska, iza scorupco

Gość gość
jeden znajdzie inny nie

Gość gość
niektorzy sa sami przez cale zycie

Ja już raz pisałem z jedną potworą z kafe, a zrobiłem to dlatego żeby nie było że lecę tylko na wygląd.