Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodamężatka25

Nie dobrani w łóżku

Polecane posty

Gość gość
Jesteś niedoświadczona, on doświadczony. Ty jeszcze nie wiesz co lubisz w łóżku, a on już wie. Dlatego moim zdaniem lepiej szukać sobie partnera do związku na tym samym poziomie. Ja poznałam swojego męża jako dziewica, która nigdy nawet się nie całowała, on był prawiczkiem, który był na tym samym poziomie co ja. Razem odkrywalismy swoją cielesnosc i tez na początku nie wiedzieliśmy co lubimy. To nie jest tak, że jak ludzie zaczynają uprawiać seks to od razu jest zajebiście. Trzeba czasu by się poznać. Myślę, że Ty jeszcze nie jesteś gotowa na bardziej zaawansowane potrzeby, a Twój mąż jaki ten doświadczony za bardzo Cie pogania. Powiedz mu, ze potrzebujesz czasu i jego wyrozumiałości. A seksu oralnego nie skreslaj w przedbiegach bo jeszcze może ci się bardzo spodobać.

Gość gość
Miało być pieszczoty a nie potrzeby :)

Gość mlodamężatka25
to nie jest tak że ja skreśliłam coś bo owszem próbowałam jednak nie sprawiało mi to żadnej przyjemności. A przecież nikt nie powinien się do tego zmuszać

Trzy miesiące to naprawdę mało czasu aby się poznać. Może on zmienił taktykę na razie, że nie zaleca się tylko pyta. Powinno mu zależeć na seksie i pewnie odkryje najlepszy sposób w jaki go od ciebie dostać. Kobieta rozdaje karty a facet musi dostosować się do niej aby dostać to czego chce. Takie życie ;)

Gość gość
Będzie dobrze, zobaczysz. Dajcie sobie czas.

Gość gość
gospodarz_222 To nie na temat ale czy facet może być zbyt zmęczony na sex, nie być przyzwyczajony do oralu. Bo kilka wieczorów temu miałam ochotę zrobić coś mojemu ale nie dość że nie wyłączył TV to mu opadł. Poczułam się zraniona.Jesteśmy razem kilka lat i nigdy czegoś takiego nie był. Przepraszam że zaśmiecam temat

Gość młodamężatka25
czyli powinnam po prostu wyluzować, dać temu czas? I spróbować dostosować się do niego bardziej?

młodamężatka25: dostosowywać się - pewnie tak, oboje powinniście się do siebie dostosowywać. Ale też może dawaj mu do zrozumienia jak lubisz teraz, czyli takie uwodzenie i staranie się a nie komenda i seks od razu. No i naprawdę, mój czas docierania trwał chyba dwa razy dłużej niż wasz, takiego wstępnego, a w ogóle związek to docieranie się cały czas gość 10:22 może jakiś problem w pracy że miał jakąś chwilową niedyspozycję? A to wasz pierwszy oral? Może jakoś niewprawnie to robisz?

Gość gość
oczywiście że nie pierwszy. Jesteśmy ze sobą prawie 5 lat i bywało że sam chciał. Mówił mi na początku znajomości że nie jest przyzwyczajony, że trudniej mu dojść. I to wiem ale poczułam się całkiem olana, bo jak nie chciał tak mogło być inaczej ale on chyba wolał TV

Może też nie jesteś mistrzynią orala, jest taka możliwość? Nawet po tylu latach możesz coś robić nie tak, a on przez delikatnośc nie wspominał. Ale z tym telewizorem zachował się nieelegancko, zasługuje na szlaban moim zdaniem

Gość gość
Może po prostu nie miał ochoty. ty zawsze masz ochotę?

Gość gość
tak, na sex z moim facetem owszem

o kurfa, jak mogłaś wyjść za mąż za faceta, który cię seksualnie nie pociąga? :o w dodatku widać jak na dłoni, że typ jest beznadziejnym w łóżku egoistą. teraz się męcz albo rozwiedź, twój wybór.

Gość młodamężatka25
ja go jako egoisty nie widzę, po prostu jesteśmy nie dobrani i nie wiem dokładnie jak poprawić tą sytuację

Gość gość
tu gość z 10:22 Czyli nie powinnam się na to wściekać? Nie powinnam czuć się urażona?