Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach, którzy oglądają seriale i durne programy w telewizji ?

Polecane posty

Gość gość

typu taniec z gwiazdami mam talent top model must be the music twoja twarz brzmi znajomo ugotowani prawo agaty przyjaciolki barwy szczescia m jak milosc czas honoru ranczo ojciec mateusz itepe ? Ja gardze takimi debilami :O

Gość gość
Mam zastrzezenia do dwóch pozycji. Jak ktos interesuje sie gotowaniem to co zlego w obejrzeniu ugotowanych? Jak ktos sie interesuje historia II wojny to co zlego w obejrzeniu pseudo historycznej telenoweli pt czas honoru co by sie posmiac. ale widze ze z toba raczej nie byloby o czym pogadac.........

Gość gość
Tv nie ogladam od kilku lat z korzyscia dla mojego mozgu, co polecam szczerze. Ale czas honoru wiem o czym traktuje i nie uwazam ze to ujma ofladac, wrecz przeciwnie. Generalnie o to chodZi zeby spoleczenstwo czyms uspic a papka tv taka role spelnia. Pozdrawiam!

Latem nie oglądam tv wgl, ale nie gardzę takimi ludźmi_im się po prostu nudzi... sama oglądałam czas honoru a tak wgl to uwielbiam na dobre i na złe którego tu nie uwzględniłaś poza tym ogladam must by the miusic i x factor :)

a i top model oglądam :D a jeśli mam gardzić jakimiś ludźmi to tymi co ogladają seriale wyreżyserowane przez okiła typu kiepscy pierwsza miłość, dlaczego ja?

Gość gość
na szczęście mam własne życie, więc cudze mnie nie interesuje. I nic mi do tego, co ktoś tam ogląda, czyta czy słucha :)