Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie pomyslaly o kolesiu ktory nie ma prawie wcale zdjec tylko kilka

Polecane posty

Gość gość

jak byl dzieckiem i jedno do dowodu osobistego a tak to nie ma ich wcale, brzydki nie jest ani nic z tych rzeczy

Gość gość
przecież nie każdy lubi zdjęcia. To kobiety zwykle mają ich więcej.Chociaż ja sama też nie przepadam i unikam nie bawi mnie to i tyle

Gość gość
Facet mial ciezko?....

Gość gość
dlaczego ciezko? bo nie chce miec wspomnien? pewnie mial ale bardziej na plaszczyznie emocjonalnych wiezi z otoczeniem w dziecinstwie i wieku nastoletnim

Gość gość
zapytaj jego byłej albo żony

Gość gość
Nie masz większych problemów kobieto? Weź się za jakaś robote

Gość gość
Ja też nie mam prawie w ogóle zdjęć, trochę zostało z dzieciństwa i mam kilka z dziewczyną. Jak dorobię się dziecka, to wtedy będę robił zdjęcia, swoich nie potrzebuję, bo nie jestem narcyzem.

Gość gość
ja z dziecinstwa nie mam prawie wcale zdjec bo w wieku nastu lat dotknela mnie tragedia i stracilismy dorobek życia czy m.in. albumy ze zdjeciami. Potem jako nastolatka nie lubilam bardzo jak ktos mi robil zdjecia, w sumie do teraz nie przepadam. teraz co prawda mam wiecej niz kilka zdjec, ale robie je tylko przy okazji jakis wyjazdow, wesel, spotkań itp. a jezeli on bardzi nie lubi zdjec jak ja kiedys to wcale mnie nie dziwi ze ich nie ma.

Gość gość
A gdzie nie ma tych zdjęć? W domu, w albumie, w ramkach na biurku czy może na jakimś portalu społecznościowym? Jeśli nie ma żadnych zdjęć w domu, to troszkę dziwne, ale jeśli po prostu nie wrzuca ich na strony internetowe, to świadczy jedynie o tym, że szanuje własna prywatność. Nie wiem, po co wrzucać setki zdjęć do Internetu. Potrzebne to komuś po coś? ;)

Ja mam tylko z dzieciństwa jakieś zdjęcia które mi matka robiła do jakiegoś 12 r.ż. i kilka do legitymacji małych. Przykre jest to że nie mam żadnych wspomnień, no ale nie było co utrwalać.

Gość gość
Wielu ludzi nie lubi zdjęć z samym sobą, bo uważają że wyszli na nich fatalnie :P Poza tym robienie zdjęć samemu sobie jest objawem choroby psychicznej, większość dojrzałych emocjonalnie ludzi zdjęcia robi wyłącznie z jakiejś okazji, wyjazd, impreza, itp...

Gość gość
Przykre jest to że nie mam żadnych wspomnień x Wspomnienia ma się w głowie :)

Gość gość
To trzeba mieć nadzieję że kiedyś się jednak pojawią :)

Gość gość
robienie zdjec sobie samemu.... od czasu do czasu, czemu nie, nie mam nic przeciwko jak ktos robi sobie samojebki, ale jak widzę na fejsie album ze zdjeciami zatytulowany "JA" a tam 200 prawie takich samych fotek z rączki, to mam ochote walnac glowa w sciane.

Gość gość
zadnych zdjec ani w albumie ani nigdzie indziej, tylko z dziecinstwa kilka z komuni czy ze szkoly jak robili pozniej nie ma zadnuch nawet z wakacji czy wyjazdow nie robil wcale zdjec ze soba ani nie chcial pozowac do zdjec

Gość gość
Ja też nie mam prawie w ogóle zdjęć ze sobą, zazwyczaj to ja robię zdjęcia innym, sam nie przepadam za ustawianiem się przed obiektywem.

Gość gość
Co za problem -czy to c***a ma być ? Za dużo czasu przed lustrem i obiektywem jest jeszcze bardziej nienormalne u faceta !