Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy, że "koledzy.matka.sport.itd są wazniejsi niż dziewczyna?

Polecane posty

Gość gość

Co to dla was w praktyce oznacza? Czasem czytam, że dziewczyny się obrażają, bo "koledzy są ważniejsi", albo "mamusia jest ważniejsza" i zastanawiam się jak to wygląda w praktyce. No bo np ja bym nie miala nic przeciwko żeby facet sie z kolegami spotykal, nawet czesciej niż ze mną, ale przy tym byl dla mnie dobry, zabieral w fajne miejsca itd. Chyba ze mowimy o sytuacji ze facet spotyka sie ze mna raz na dwa tygodnie i siedzimy w domu wtedy, no to faktycznie kicha

Gość gość
A, gdy facet z Tobą spotyka się 2 razy na miesiąc, a z kumplami codziennie, a dla Ciebie ciągle znajduje wymówki, które okazują się nieprawdziwe, czyli okłamuje Ciebie :P

Gość gość
To powinnaś sama zainteresować się jakimś sportem albo jego sportem i problem z głowy.

Gość gość
jeżeli nie masz problemu z tym, że ktoś widuje się ze wszystkimi częściej niż z Tobą i Twoje zdanie jest najmniej ważne to po prostu chcesz bardzo luźnego związku.

Gość gość
Problem zacznie sie jak zaczniesz chciec bardziej powaznego zwiazku i czestszego spotykania, bo to bedzie trudno zmienic. On nie bedzie zadowolony. A jak matka jest dla niego najwazniejsza, bo juz w ogole nie doradzam sie w to pakowac, zobaczysz w praktyce....

Gość gość
dlaczrgo moje zdanie niby najmniej ważne? nie widze zwiazku. poza tym ja też mam kolezanki, z ktorymi widuje sie codziennie, co w tym zlego? jezeli facet spotykalby sie ze mną 1-2 w tygodniu i spedzalibysmy milo czas to czemu mialabym miec jakies pretensje?

Gość gość
kiedy spotykałam się z kimś mało dla mnie ważnym, z którym nie wiązałam raczej żadnych planów, też było mi obojętne, gdzie i z kim jest ten człowiek, czy spotykamy się raz w tygodniu czy raz na dwa tygodnie - ganz egal. ale kiedy poznałam kogoś, z kim chciałam tworzyć związek na dłużej, a ten ktoś ewidentnie mnie zlewał, bo mamusia/koledzy/wódka/cokolwiek było zawsze, ale to zawsze na pierwszym miejscu, to wybacz, ale ja się nie zgadzam na bycie niewidzialnym robotem kuchenno-łóżkowym.

Gość gość
jeżeli zdanie kolegów i matki jest ważniejsze od Twojego, to na którym miejscy w hierarchii jesteś? No właśnie. Ok, rozumiem, że nie zależy Ci na zażyłym związku. Fajnie, jak Tobie to pasuje to wszystko w porządku. Z reguły kobiety które tak narzekają są w wieloletnich związkach, oczekują zaangażowania, stabilizacji. 1-2 razy w tygodniu to się mogą spotykać dzieci w gimnazjum żeby potrzymać się za rączki, nie dorośli ludzie w poważnym związku.

Gość fikusny marian
A co to ma byc, facet nie ma prawa miec zycia poza zwiazkiem? Tylko narzekanie, ze za rzadko sie spotykamy a on nigdzie mnie nie zabiera, to niech kobita wykaze troche inicjatywy ale nie w stylu " jak dzisiaj wyjdziesz na piwo to mozesz nie wracac". Jeczy taka a potem sama ma pretensje jak sie okaze, ze jest problem kiedy ona ma sie spotykac z mamusią albo kolezankami.

Gość gość
Ma prawo, ale jak jego życie toczy się poza związkiem, a związek to dodatek żeby sobie pobzykać to jest problem. Jak komuś bardziej zależy żeby iść oglądać mecz z kolegami w jedyny wieczór kiedy mógłby spotkać się z partnerką to pieprzyć taki związek.

Gość gość
Chodzi o to, ze kobietą nie ma kontroli nad facetem.

Gość fikusny marian
To niech baba z nim pogada albo sie rozstanie, co za problem. No ale trzeba tutaj stekac i pytac a kazda bedzie pocieszac. Szkoda, ze w druga strone tak to nie wyglada i facet "ogranicza, sie czepia i tak dalej". Znajomy ostatnio tak mial, on chcial sie spotkac z swoja kolezanka to byl problem ale jego dziewczyna z kolega to juz traktowala to jako pewnik.