Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

operacja a miesiaczka

Polecane posty

Gość gość

Witam. mam 17 lat. w 3 dniu miesiaczki uprawialam seks z chlopakiem bez zabezpieczenia. moje cykle trwaja 29 dni i sa dosc regularne. pozniej w dni nieplodne podczas zabaw zdarzal nam sie minutowy stosunek bez prezerwatywy lecz byly to dni ktores z kolei po owulacji. 17 powinnam dostac miesiaczke lecz 18 miałam operacje barku pod pełną narkoza. zabieg trwal 4h. dostałam tonę lekow przez kroplowke, tone tabletek. prawie nic tez nie jadlam i duzo schudlam, w szpitalu bylam 3 dni okresu brak, zamiast niego jest taki jakby zoltawy sluz ktory sprawia wrazenie jakby okres sie zaczynał. boli mnie brzuch jak przed okresem mam nabrzmiale piersi. czy te czynniki mogły przyczynic się do opoznienia?

Gość gość
w szpitalu napewno podawali Ci antybiotyki, więc one mogą opóźnić miesiączkę, ale seks bez zabezpieczenia w wieku 17 lat to skrajna głupota i nieodpowiedzialność, dziewczyno gdzie Ty masz głowę?

Gość gość
do wytrysku nie doszlo w srodku ani tez nie ma możliwości aby spermy przed nim "ulecialo"

Gość gość
i co w związku z tym? weź się zastanów czy jesteś gotowa w razie czego zostać matką, chyba nie, bo w przeciwnym razie nie zakładałabyś takiego tematu

Gość gość
na macierzyństwo nie jestem gotowa lecz nie pytam spanikowana czy w ciazy jestem tylko czy te czynniki mogly opoznic okres.

Gość gość
no cóż, rób jak uważasz, tylko żebyś potem nie musiała płakać, w moim pierwszym poście dostałaś odpowiedź na temat opóźnienia

Gość gość
Matka z bobasem w młodym wieku łdnie wygląda.Popytaj mamy jak jest z otwieraniem cipki,aby nie zaciążyć.