Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę spotkać takiej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Marzy mi się wysoka, szczupła piękność w typie Anji Rubik bądź Zuzy Bijoch, słuchająca alternatywnej muzyki, najlepiej artystka, lubiąca dobrą literaturę (Kerouac, Calvino, Burroughs), ale ciągle mam problem, by kogoś takiego znaleźć. Gdy już spotykam kogoś, to zazwyczaj jest tak, że spełnia tylko połowę tych wymogów. Wszystkie fajne kobiety są już zajęte, niestety. :(

Gość gość
I tak to wszystko wygląda. :( Jestem sam, nie mam nikogo, bo fajne dziewczyny mnie nie chcą, a ja nie chcę być z kimś kto odbiega od mojego ideału.

Gość Ańja Róbik
umrzesz nie zaznawszy seksu:-)

Gość gość
Ja też jestem bardzo atrakcyjny. mam 58 lat, piwny brzuszek, troszkę łysieję i mam zdrowych 6 zębów. Reszty brak. oddech mam jednak świeży ponieważ jem tik taki w hurtowych ilościach. Lubię kiełbaskę z cebulką i musztardą. Btłoby dobrze żeby moja dziewczyna też lubiła, ale żeby potem pachniało jej buzi różami lub pomidorkami. Ponadto noszę bluzy z kapturkiem i spodnie rurki. Pracuję jako.... w zasadzie to nie pracuję, ale pani artystka może mnie utrzymywać :classic_cool:

Gość gość
Chyba tak będzie. :/ A z byle kim przecież się nie zwiążę...

Gość gość
Podoba mi się pani Cielecka, ale ona ma ze 40 lat!!!! Stara baba!!!! ja bym chciał panią 25-. Ponieważ sam jestem młodzieńcem.