Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samsung czy Philips? Co lepsze?

Polecane posty

Gość gość

Chcę kupić cały sprzet Agd w jednej linii co wybrać? Chodzi o pralkę lodówke okap kuchenny, mikrofalę itp. Doradzi ktoś?

samsung jest teraz liderem technologi ale philips to uznana i sprawdzona marka

Gość gość
philips to klasa i tradycja, samsung dziś jest jutro niema

Gość lukrecja345
ze sprzętów to też radziłbym bosha bo to po prostu solidna firma. Jeśli chcesz mieć kuchnię na lata to najlepiej postawić na jakość :) co do okapu kuchnennego to ja n przyklad mam u siebie taki http://www.skapiec.pl/site/cat/303/comp/4033569 i powiem jedno - fenomen :)

>>>ze sprzętów to też radziłbym bosha<<< Solidna firma to była jeszcze ćwierć wieku temu. Teraz jest prawdziwym brakorobem :(. Wiertarki z wibrującą głowicą, pralki, z których woda wylewa się podstawą, to tylko co wyraźniejsze przykłady aktualnych "dokonań" tej firmy.

Moim zdaniem nie warto ograniczać się do jednej marki. Owszem, stylistyka podobna, marka nie koniecznie ta sama. Jeśli chodzi o okapy, możesz wyszukać sobie coś chociażby tu: http://www.toflesz.com/s,50,toflesz_individual_tm.html . Inne AGD też najlepiej zamawiać przez neta. I pamiętaj, jeśli firma ma w ofercie bardzo dobre lodówki, to nie znaczy, że kuchenki czy zmywarki ma tak samo dobre.

Gość gość
W sumie bez różnicy, a Philipsie i tak są części od samsunga i innych producentów. Philips to marka Holenderska, a jak wiadomo tak podzespołów i elektroniki nie produkują.