Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co wydałyścię kasę z wesela?

Polecane posty

Gość gość

Ile dostaliście i co sobie za to kupiliście, albo co z tym zrobiliście ???

Gość gość
Na rozpoczecie budowy domu

Gość gość
a ile dostaliście?

Gość gość
Tez jestem zaciekawiona

Gość gość
ja miałam 120 osób i dostaliśmy 25 tys zł. 5 tys. spłaciliśmy za długi weselne Za 3 tys. pojechaliśmy na wycieczkę w ciepłe kraje za 15 tys. odremontowaliśmy trochę dom, kupiliśmy meble i za 2 tys. kupiliśmy wyprawkę dla dzidziusia, który urodził się rok później. Chcieliśmy dać coś na lokatę, ale nic z tego nie wyszło, dlatego założyliśmy konto oszczędnościowe. W przyszłym roku kupujemy samochód na kredyt.

Gość gość
mój kolega miał ślub na 150 osób i dostali 48 tys zł byłam normalnie w szoku, że można tyle dostać.

Gość gość
Moja znajoma 50 osób- 40 tys. z czego około 10 poszło na wycieczkę plus wyprawkę dla nowo narodzonej córci. Zależy jak majętnych się gości zaprasza. Ci z za granicy zazwyczaj dają więcej, bo i więcej zarabiają nie mając pojęcia jakie w Polsce są koszta wesela.

Gość gość
Pieprzysz głupoty. Za granicą daje się grosze, bo tylko w Polsce i w innych biednych krajach jest idiotyczny zwyczaj, że daje się pół wypłaty. W Niemczech daje się 10-20 euro i jest ok.

Gość gość
28 tys., wesele na 50 osób. Część kasy poszła na ostatnią część opłat w hotelu. Reszta na konta osobiste i lokaty.

Gość gość
55 tys. Podróż poślubna, meble, wynajem mieszkania, inwestycja biznesowa

Gość gość
18 tys - samochód, wakacje w PL i część wyprawki dla dziecka ;)

" ja miałam 120 osób i dostaliśmy 25 tys zł. 5 tys. spłaciliśmy za długi weselne Za 3 tys. pojechaliśmy na wycieczkę w ciepłe kraje za 15 tys. odremontowaliśmy trochę dom, kupiliśmy meble i za 2 tys. kupiliśmy wyprawkę dla dzidziusia, który urodził się rok później. Chcieliśmy dać coś na lokatę, ale nic z tego nie wyszło, dlatego założyliśmy konto oszczędnościowe. W przyszłym roku kupujemy samochód na kredyt. " fajne wszystko tak zaplanowane i starczyło na mieszkanko, wakacje, dzidziusia i oszczędności. Super

Gość gość
120 gosci, 30 tys., na nic nie wydalismy, bo mieszkanie, dobry samochod mamy, a wakacje w egipcie oplacilismy z wyplat, pieniazki z wesela leza na koncie i sie mnoza