Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba zwariuję ciąża czy nie

Polecane posty

Gość gość

kochałam sie z facetem w poniedziałek, 2 razy z prezerwatywą, nic nie pękło ani nic takiego, ale od wtorku bardzo dziwnie się czuję i zaczynam mieć schizę, ze jak robił mi palcówkę to miał na palcach swoją spermę... on nie pamięta, ja też nie ejstem pewna, nie pamiętam, ale kurcze szalenie dziwnie sie czuję cały wtorek miałam wzdęcia, coś jeździło mi w dole brzucha, to pewnie za szybko, no ale jednak odczuwam ogromne zmęczenie i senność, jeszcze do zeszłego tygodnia mogłam pracować normalnie po 12-14 h na dobę a teraz o 13.00 jestem tak skonana i senna, ze ledwo trzymam sie na nogach, no i co najgorsze dziś pojawiło się jakieś dziwne plamienie, jakby upławy, ale nigdy nie widziałam u siebie takich jasnobrązowych upławów. jestem załamana, zeschizowana i zestresowana, a na test musze czekać ze 3 tygodnie.

Gość gość
3 dni po seksie masz już objawy zaawansowanej ciąży ? dlaczego kobiety są takie głupie ?

Gość gość
sama jesteś głupia pisze po prostu jak sie czuję dodam też, ze dziś zaczał mnie pobolewać brzuch tak jak na okres, ale słabiej, co jest dziwne bo od lat mam mega nieregularne miesiączki cykl po 35-40 5o dni i więcej, a tu nagle znowu okres, skoro ostatni skończył mi się 5 sierpnia... wszystko to takie dziwne jest

Gość gość
wiesz ile trwa zagnieżdżenie? wiesz kiedy pojawiają się pierwsze objawy ciążowe? nie pogrążaj się dalej, poczytaj, dokształć się trochę, może ci to coś jednak pomoże

Gość gość
nie wywyższaj się krowo jedna wiem więcej niż ty tępaczko a zagnieżdżenie może być już na drugi dzień po stosunku lub nawet w dniu stosunku w zależnosci od owulacji, więc moze lepiej sama sobie poczytaj

Gość gość
buhahaha, jasne, właśnie widać twoją wiedzę, no i do tego kulturę osobistą, z takim dnem nie ma co dyskutować, TAK,OCZYWIŚCIE JESTEŚ W CIĄŻY, szkoda twojego dziecka, że będzie miało taką patologiczną matkę KROWO

Gość gość
aha- doczytaj jeszcze ile potrzebuje plemnik na dotarcie do komórki jajowej :D, w dniu stosunku zagnieżdżenie- no leżę ze śmiechu

Gość gość
Hahaha możesz kupować już wózek,łóżeczko i ubranka xD co ty w szkole robiłaś? Nie znać podstaw,ale się kochać..aj dziecko :]

Gość gość
na pewno nie będę miała dzieciaka bo usunę, wiec wyluzuj