Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie szkoda wam waszych dzieci wyjeżdżając do Anglii i żyć w biedzie

Polecane posty

Gość gość

Jak czytam ze ktoś sie przeprowadza to szkoda mi ich dzieci. Ja tam wole siedziec w polsce i miec 1400 zl z pracy na sprzataniu czy w sklepie i nawet nad morze nie jeździć niz wyjechać do obcego kraju. Mohe dziecko ożeni sie z polka zna polski i wszystko. A wasze? Co ? Szkoda mi waszych dzieci. Wyjezdzacie vo myślicie ze tam lepiej a sprzatajac macie jeszcze gorzej niz ja. Wszystko okazujesię po czasie. I Zyjecie biednie. Warto narazac na to dzieci?

Gość gość
No i mieszkają na kupie z innymi rodzibami bo wynajmmij cos za sprzątanie czy produkcje w Londynie. Ech mi tez szkoda tych bachorkow.

Gość gość
To i tak nic. W Norwegii dziecko zabierają za to ze je przytulisz a w anglii chodzą muzulmanie i je kradną :-/ i po co to? W Polsce cisza i spokój.

Gość gość
boże co za głupoty.... naprawdę szkoda gadać na takie durne wpisy.

Gość gość
I w anglii jak dziecko chore to wiecie ze tam daja paracetamol na wszystko i one dzieci trują aby w anglii byc.

Gość gość
Przecież to biedaczki robią karierę w uku :-D ja też wolę w Polsce. Tu lepiej jak tam. Każdy normalny wie. I dziecko u siebie. A tam dziecko na kogo wyrosbie zadajac sie z murzynami i muzułmanami?

Gość gość
A jak sie jaraja tu na forum marzec a one Kisiel w majtach bo dziecko bez czapki :-) taka ukowa podnieta. Dajcie spokój juz nasze pociechy tu lepiej mają.

Gość gość
lepiej w biedzie,jak w zlodziejskim panstwie:(

Gość gość
No tak ja w zlodziejskim ale chociaz 1500 i cos mam pracując w biurze a wy w anglii bide pomimo ze nikt was nie okrada.

Gość gość
Ludzie co Wy wypisujecie za bzdury? Jamieszkam w angli ponad 10 lat corka miala niecale 5 latka gdy wyjechalismy,jezyka nauczyla sie bardzo szybko teraz jest w ostatniej klasie gimnazjum wyniki ma rewelacyjne,nigdy nie miala zadnych problemow z adaptacja.Jesli chodzi o mieszkanie to na poczatku wynajmowalismy flata z jedna sypialnia poczatki byly trudne i chcielismy jak najtaniej,ale nigdy na kupie z innymi Polakami nie mieszkalismy(tak mieszkaja przewaznie ci co chca sie szybko dorobic i wrocic do Polski) Teraz mamy swoj dom z 3 sypialniami salonem fakt wziety pod hipoteke ale splacamy sobie nie komus.Bez powodu tu dzieci tez nie zabieraja nie znam nikogo komu by dziecko zabrali,jesli jakas rodzina ma problemy oferowana jest najpierw pomoc,a jesli nie wywiazuja sie z obowiazkow to dopiero wtedy wstrzynane sa bardziej radykalne srodki.Mam jeszcze syna urodzonego juz tutaj maly ma 6 lat jezyk rowniez zna bardzo dobrze w sumie mam dzieci dwujezyczne,gdy zapytalam kiedys corke czy chciala by wrocic do Polski powiedziala,ze nigdy.Wiec powiedz autorko dlaczego tak Ci zal dzieci emigrantow? Nasluchalas sie jakis bzdur i je powielasz.

Gość gość
skąd sie biora takie czubki jak autorka??? :D

Gość gość
A wiecie ze w Norwegii dzieci musza byc uśmiechnięte bo inaczej zabierają? ! Anglia to pikus przy tym.

Gość gość
Albo paracetamol na wszystko. Dziecko 2 miesiące i paracetamol :-( i one celowo dzieci wyjazdem krzywdza i nikt im nie zabierze a w Norwegii za przytulnie zabiorą albo smutną minę.

Gość gość
Nastepna bzdura :) Mam siostrzenice w Norwegi mieszka juz tam 5 lat dziecko do szkoly chodzi pierwsze slysze by panowaly tam takie zasady,a mlody ma swoje humory wierzcie mi nie zawsze sie usmiecha wrecz przeciwnie.

Gość gość
Nasluchalyscie sie plot typu- ktos powiedzial ze baska pierdnela a ona tak naprawde sie zesrala hehe

Gość gość
ANGLIA. I tam zarabia sie ponoć 1 f na godzinę bo w każdym mieście jest stołówka i daja 1 posiłek dziennie za darmo Polakom. Nie wiem oni dla tego posiłku tam jeżdżą? Bo angielskie? A co z dziećmi? Angielskie mleko?

Gość gość
Ta aaa widać w d.pie byłaś i g..no widziałaś

Gość gość
Ale Wy glupie sestescie skad wy te bzdury bierzecie?

Gość gość
Tak? Ja slyszalam 1f i posilek angielski. Biedne tam jesteście. Polska więcej oferuje.

Gość gość
Jaki 1 funt za co ten funt i jaki posilek? Pierwsze slysze o czyms takim :) hehe Dawajcie jeszcze jakies nowosci na temAT ANGLII TO SIE POSMIEJE :)

Gość gość
Proste jal słońce ze w anglii one gorszą biede maja. W Polsce mniejsza. A w Niemczech wogole nie ma. A anglia a polska to anglia przegrywa.

Gość gość
No a z tymi darmowymi książkami to maja je dzieci polskie ktore na zmianę myja kibke w szkole. Cala prawda. Bogactwo wasze.

Gość gość
No na pewno Anglia w porownaniu z Polska przegrywa,dlatego tylu Polakow wlasnie tu wyjechalo a ci ktorzy postanowili wrocic do kraju wracaja do Anglii z powrotem ciekawe dlaczego co nie? :P Pewnie dlatego,ze Polacy lubia malo zarabiac i byc przegranym.Eh dziewuchy ogarnijcie sie i nie wypisujcie tych bzdur.

Gość gość
A jakimi darmowymi ksiazkami? Masz na mysli ksiazki szkolne? Tu dzieci zadnych ksiazek nie musza miec wszystko jest w szkole i dzieci zadnych kibli za to myc nie musza :)

Gość gość
A kto do anglii wraca po 1funta? Chorych znajomych masz.

Gość gość
Hahaha książki za darmo juz to widzę jak i antykoncepcja? Hahaha chyba jak wspolzyjesz z lekarzem

Gość gość
Z badan udowodniono ze: kobiety sie prostytuja za 20f dziennie (polki) a dzieci aby książki dostac maz oddaje sie do 10 dniowego osrodka gdzie anglicy sie nad nim znecaja.

Gość gość
Biedak z uk