Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę typom co na FB wrzucają zdjęcia z różnymi laskami

Polecane posty

Gość gość

Vitaly Zdorovetskiy ciągle ma zdjęcia z jakimiś modelkami, Dan Blizerian też, to są ruchacze którzy nie pracują tylko balują... Moi znajomi też imprezują a ja nie wychodze z domu bo nie lubię takich klimatów, nie mam pieniedzy i studiuję dwa kierunki. Codziennie ciężko pracuję,w domu jest bieda a oni mają pieniadze od rodziców. Boje sie że jak zrobię wszystko co chce i osiągnę cele to będę koło 30 a wtedy będzie za póżno na imprezy bo bedzie trzeba pracować i dalej realizować następne marzenia.

Gość gość
zazdroscisz im hiva i chorob wenerycznych?

Gość gość
Ja sam w sobie widzę pewną dychotomię. Z jednej strony chciałbym mieć kobietę a z drugiej wiem ze nie miałbym da niej czasu a większość mołodych dziewczyn jest zrdowo p*****lnieta(imprezy,chlanie,puszczanie). Ja mam 21 lat. Spotkałem się z dziewczyną a ona miała już 5(20lat). Zero pasji , niczego, wakacje spędzam w domu bo jestem człowiekiem który nie potrzebuje odpoczynku. Kazdą seksundę życia staram sie wykorzystac na 100%, ciagle się czegoś uczę. Niestety ludzie mnie w*****a bo są tępi, mają żałosne problemy(bo ktoś coś powiedzia albo koleżanka jej już nie lubi) tak że nie chce mi się z nimi rozmawiać bo nie mam o czym. Teraz też jest źle bo niby czuje sie samotny ale już kilka godzin z ludzmi zaczyna mnie wkuriwać bo czuję ze marnuję czas.