Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gargamel stworzył smerfy

Dosłownie osrałam sąsiadkę

Polecane posty

Chyba domyśla się, że to ja. Bo kiedyś była tutaj i awanturowała się o drabinkę dla kota, oblałam ją zimną wodą. Zresztą jak coś robię to dobrze! Np. potrafię a). puszczać głuche telefony (tak zrobiłam kilku osobom) b). podałam służbowy numer telefonu, podając się pod pewne osoby, że są - pracodawcami - chcą kupić dom, mieszkanie, samochód, ubrania, kosmetyki c) zamówiłam pizze do miejsca ich pracy To świadczy o mnie, że jestem zajebistą laską :classic_cool:

a numer im się nie wyświetla? :D No pewnie że jesteś zajebista. Wrzuć tu kawałek scenariusza swojego o mordobiciu w rodzinie. Fajnie to się czyta

Wyświetla się numer ale dzwoniłam z zastrzeżonego lub np. kupiłam se kartę (bo zadzwoniłam do dziesięciu pizzerii i zamówiłam po 8 pizz). A oprócz mnie to zostały zwolnione jeszcze inne osoby, a pracownicy zastanawiali się kto im takie numery robi.

Gość gość
wariatka z ciebie :P

To wszystko to są świetne tematy na scenariusze. A może byś napisała do telenoweli paradokumentalnej? Takie 'Dlaczego ja?' z Dobczyc?

Ale o co chodzi z tymi pizzami? Rozumiem, ze robisz wtedy zlosliwy kawal wlascicielom pizzerii, ale to tyle. Naprawde myslisz, ze to dobra zemsta, zmusic kogos zeby powiedzial panu kierowcy ze to nie ty zamawialas, to musi byc pomylka? (Nie, zebym wierzyla w autentycznosc autorki tematu, ale dlaczego akurat to wybieracie jako 'psikus', to nie daje mi spokoju)

92 chłopie, Smerfetka to babka dla ciebie. Ty ją poznaj bliżej a nie zajmuj się wyimaginowanymi Werkami czy madziami

Tych pizzerii też nie lubię a żart naprawdę wyszedł. Bo to się wszystko tak zsumowało, najpierw mieli głuche telefony, potem mieli telefony od zupełnie nieznanych ludzi w sprawie samochodów, domów, mieszkań, telewizorów a na końcu pizze. Przy tych telefonach podszywałam się podając ich imiona i nazwiska. Ale nigdzie tego nie zgłosili.

Gość gość
92, studentka i smerfetka to jedna i ta sama osoba.