Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na 30 ur męża

Polecane posty

Gość gość

Niebawem mój mąż będzie odchodzić 30 ur. Nie mam pomysłu na prezent. Wspomóżcie jakimiś pomysłami.

Gość gość
koleżanka do trójkąta będzie wniebowzięty

Gość gość
ma jakies hobby ?

Gość gość
pytasz obcych ludzi na forum o pomysły - przecież Ty znasz Twojego męża wiesz co lubi i co mógłby sobie życzyć najlepszego 🌻

zależy od zainteresowań i kwoty jaką chcesz przeznaczyć. Mój uwielbia min filmy, a z racji tego że jesteśmy antyTV kupiłam na 30-tkę projektor i zwijany ekran (zrobiliśmy zrzutkę z osobami uczestniczącymi w imprezie). I sobie teraz robimy romantyczne wieczory kinowe.

Gość gość
Myślałam a czymś tylko dla niego np. Tunel areodynamiczny, albo wypad w męskim gronie na paintball. Kwota nie wiem nie ma aż takiego znaczenia. Z hobby to u niego ciężko bo to typ pracoholika i nie ma czasu na nic.

Gość arabella31
Jeśl inei masz pomysłu, to może postaw na coś szalonego. Na pewno lepsze to niz kolejne skarpetki czy krawat ;) fajną opcję ma na przykład firma Sorpreso. Tu możesz sobie doczytać: http://sorpreso.pl/ W skrócie polega to na tym, że Ty okreslasz tylko kwotę, w jakiej ma się zmieścic prezent, a oni przygotowuja jakąs niespodziankę w ramach tego budżetu. Nawet Ty do końca nie wiesz, co to będzie.

Gość gość
Mój mąż dostał skromny prezent ale nosił mnie na rękach z radości Dostał POZYTYWNY test ciązowy ;)

Gość gość
Ciąża odpada mamy 3 msc synka

Gość gość
Sama znasz meza najlepiej albo wiesz na co zbiera pieniadze albo co mu sie skonczylo albo czego nowego potrzebuje :) ja lubie przydatne rzeczy ktore beda sluzyc dluzszy czas a nie kilka dni :) zrob mu tort i kolacje i spedzcoe fantastyczna noc.