Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nałóg mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Moja ukochana jest uzależniona od morfiny. Nie powiedziała mi tego od razu, jak to odkryłem to obiecała, że rzuci. Jestem cierpliwy bo wiem jaki to straszny nałóg, kiedyś brała heroine, teraz morfina jej wystarczy i zmniejsza dawki. Była wcześniej na odwykach ale wracała do tego teraz sama próbuje. Niestety nie idzie jej to za dobrze. Nawet jak małe dawki wstrzykuje to potem jeszcze w tabletkach połyka. Dziś znajomi z pracy przyszli do mnie w gości a w łazience łyżka osmalona leżała. Dobrze że pierwszy tam wszedłem. Czy ktoś ma może doświadczenie z morfinistami? Czy bez odwyku da sie odstawić?

"kiedyś brała heroine, teraz morfina jej wystarczy i zmniejsza dawki" x Dziewczyna robi postępy, a ty masz jeszcze pretensje o te kilka niewinnych zejść?

Gość gość
łyżka osmalona od brania morfiny???? hahahahahaha! Widać, że to kit. Do morfiny niepotrzebna żadna łyżka, ona kłamie, dalej bierze heroinę

Gość gość
Nie mam pretensji, zastanawiam sie tylko czy to sie uda bez lekarzy. Jak ona nie weźmie żadnych opiatów to od razu ma wymioty to chyba jeszcze długa droga przed nią?

Gość gość
wymioty są jak się weźmie opiaty, a nie jak ich nie ma. To albo prowo, albo ty sam jesteś niedoiformowany i ona opowiada ci brednie. To wygląda całkiem inaczej niż piszesz.

Gość gość
Co?! Ona ma morgine w tabletkach ale mówi że rozpuszcza je na łyżce bo połykając marnuje sie 60% substancji. Czy to prawda?

Gość gość
Ja sie na tym nie znam, tylko weed paliłem, a jak jej zadaje dużo pytań to ją drażni, woli za dużo nie mówić na ten temat.

Narkomani niemal zawsze dobierają się w pary i wzajemne obwinianie siebie o branie jest u nich bardzo częste.

Gość gość
Co ty bredzisz?

Gość gość
Jakie ma te tabletki, jaka jest ich nazwa? To ci napiszę więcej

Gość gość
Ostatnio miała Vendal Retard 200mg