Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dyskusje po blady świt

Polecane posty

Gość wystraszona___
niestety smutne ale boje sie ze prawdziwe...

Gość gość
Wojny mają jeden cel; wzgbogacanie banków osobom zajmujących wysokie pozycje w takich instytucjach kosztem zwykłych ludzi. Temat może byń za głęboki dla zwykłego śmiertelnika bo jaky nie było, większość ludzi żyjących codziennym, przyziemnym życiem, nie rozkmina dlaczego większość tyra za małe pieniędze, ledwie dociągając do 1-szego, każdego miesiąca. Olbrzymie korporacje, w tym i banki, nie mają na celu pomagać ludziom czy dbać o środowiska lub, troszczcyć się o człowieka. To jest machina bez uczuć, i do zarabiania pieniędzy. Nic więcej. Zresztą, fałszywe dokumenty, sfałszowane dane oraz chora propaganada wciska ludzi w stan paniki. Nie jestem najmądrzejszą osobą na tym świecie, ale interesuję takimi sprawami i jest mi niesamowicie żal że tylko garstka osób tak robi. gdybyśmy wszyscy zrozumieli dlaczego coś się dzieje, zrozumieli dlaczego ręka rękę myje, to myślę że żylibyśmy w lepszych czasach, a tymczasem ludzie wierzą co im media podaje w TV, na łamach prasy i ludzie wysówają takie wnioski jakie się ludziom dyktuje. "Oni grają", a reszta "skacze do rytmu" bo nie wiedzą że można inaczej.