Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annalara

Jak zapomnieć o kimś kogo się nie znało

Polecane posty

Gość annalara

Mam 29 lat i mój problem może okazać się dla niektórych dziecinny...Poznalam na czacie 7 lat temu chłopaka...szybko przeszliśmy na gg...Nigdy się nie spotkaliśmy...Takie codzienne pisanie spowodowało, że się d niego bardzo przywiązałam...Ciągle o nim myślę...Nigdy nie chciał się spotkać...Pomyślałam, że skoro nie pisze o spotkaniu załatwię to inaczej...Napisalam że powinniśmy przestać pisać ze sobą Niestety tak też zrobił... To trwa już 3 miesiące...Nie mogę przestać o nim myśleć...Wchodzę na gg tylko po to aby a nóż On napisał... wiem, że to chore...proszę o podpowiedź co robić

Gość gość
a co możesz zrobić, masz na niego inne namiary? Jeśli nie odpuść, zajmij się poznawaniem nowych ludzi tudzież ktoś go zastąpi i wypełni pustkę po nim. A tak swoją drogą pisać tyle czasu z kimś kogo się nie zna wgl nie wie jak wygląda, to jakby obłęd chore.

Gość gość
śmieszne to jest faktycznie coś jest z Tobą nie tak jeśli wchodzisz na gg tylko po to by on napisał ale smutne jest to że wchodzę z kimś popisać a ktoś może myśleć w ten sposób :P

Gość annalara
Wymieniliśmy się zdjęciami...To nie jest tak, że nie wiem jak wygląda...pokazywał mi zdjęcia sióstr, ich rodzin...w dzisiejszych czasach dużo ludzi poznaje się przez czat, gg...Moze Jemu poprostu tak nie zalezy jak mi...Napisac czy dac sobie spokoj?

Gość gość
owszem możesz na pisać, bozia przecie za ciekawość nie ukara wstydu się też nie najesz, bo okazać komuś zainteresowanie to dobra wole nie wstyd.